20150119_180852.jpg

Kun tarpeeksi kauan katselee toisten tekemiä tuunauksia ym...niin kypsyy jossain vaiheessa omakin tuunaustarve ...ainakin pieni sellainen... Ottamissani kuvissa valotuksen suhteen toivomisen varaa ;)

Ylläolevassa kuvassa kukkaruukku, jossa säilytetään ruoanvalmistusvälineitä. Aiemminkin oli koristeltu servettitekniikalla, nyt uusi maali ja uudet kuvat. Unikoilla koristeluhan kaiketi on menneen talven lumia ollut jo pitkän aikaa. Nyt vain kotona ei muita sopivia servettejä ollut, ja mukavan raikas tuli tuosta....! Ja etenkin punertava väri käy keittiön kokonaisuuteen.....

Löysin kirpparilta siistin teerasian sekä itse tehdyn sydämen, nämä ennen joulua... sydämessä ollut edellisellä omistajalla valot myöskin. Nyt kun jouluvalot on riisuttu ja suurin osa valoista saaneet "arkisen" muodon, sai minunkin sydämeni valot! Niin ja kuvassa hyllyllä Home-taulu, jonka alesta ostin.. Ajattelin ensin maalata valkoiseksi kehykset, mutta toistaiseksi se on alkuperäisvärissään.. Kuvat alla.

20150119_180407.jpg

20150119_160635.jpg

Rusetteja on saanut muutama lasipurkki koristeeksi. Puulaatikko sai hopeiset sydämet... Kuvat alla..

Sinertävän valkoiset ledit näyttävät kuvassa paljon sinisimmältä, kuin ovat oikeasti.....

20150119_180200.jpg

20150119_180417.jpg 

Sitten vielä lamppu, joka on kangaspäällysteinen turkoosilamppu. Turkoosia on olohuoneessa kyllä, mutta lamppu tuntui jotenkin synkältä.... Rikkikin se on mennyt (sisällä oleva muoviaihio). Maalasin valkoiseksi, laitoin rusetin ja hopeisia sydämiä! :) ....Rikkimenneet kohdat maalatussa kovin korostuu valokuvassa...... Tykkään lopputuloksesta, eikä luonnollisessa tilassa "kolhut" niin näy...! Kuva alla.

20150119_175936.jpg

Maalasin punaiset sydänpyyhenipsut valkoisiksi, ja niihinkin tuli hopeiset sydämet! :) -ei kuvaa-

Katsomosta katsoin loppuun Wallander -Surulintu, aloitin jo sitä lauantaina katsomaan tv:stä. Ostin alesta Mankell:in Wallander pienoisromaanin Haudattu. Siinä lukemista, kun sellainen hetki koittaa...kesken on myös Holtin Presidentin salaisuus. Lisäksi uutena lukemisena olisi valmistujaislahjaksi saadut "Piiat" sekä "Lähellä ihmistä". Hyvä että on lukemista valmiina odottamassa :)