Leipomisinnostus jatkuu...se alkoi jokin aika sitten ja aina vain olis kiva tehdä jotain ;) ..en toki suuria määriä ole tehnyt, ja kohtuullisena on pysynyt leipomuksista nautiskeleminenkin..joten nou hätä! ...Taitaa se olla niin että mitä enemmän kieltää, sitä enemmän tekee mieli. Sitten luovuttaa ja jotenkin syökin niitä tekemiään enemmän...ikäänkuin tämä olisi viimeinen kerta kun saan syödä jotain herkkua :D Olen nimittäin nyt ihan selkeästi antanut luvan leipoa jos mieli tekee ja kas kummaa enpä olekaan syönyt niitä kuin viimeisessä hädässä. 

Pullataikina on kohoamassa. Mies toivoi mustikkapiirakkaa ja osasta taikinaa teen korvapuusteja ja voisilmäpullia. Perinteisiä siis. Mustikkapiirakkaa pullataikinasta en olekaan tehnyt itse, kotona äiti teki. Nyt se asia tulee korjatuksi :)

Pitemmittä puheitta siirryn jälleen keittiön puolelle, taikina alkaa olla leipomiskunnossa. Niin, innostus koskee myös jonkinverran ruoanlaittoa, eilen tein nakkikastiketta..ihan oikeaa ruskeaa kastiketta. Ja toissapäivänä makkarasta. Olen nimittäin vähän ajatellut etten sitä oikein osaa..... Ihan hyvää tuli, vaikkakaan en uskaltanut tarpeeksi ruskistaa jauhoja & rasvaa....ettei niin kauhean tummaa tullut ;) ....Ja kuten lukija voi huomata, nämä eivät ole olleet karppia ruokaa, mutta silti eilen mies mainitsi ketoosista.. Kokonaisuus ilmeisemmin hanskassa ja hyvä niin! :) Makkarat ja nakit tms. lasketaan varmaan eineksiin, muuten harvemmin syödään jotain ihan valmista..tyyliin lämmitä mikrossa ja ruoka on valmis.

MUTTA NYT SINNE KEITTIÖÖN.