Viikonloppu on kohta takana. Puolitoista viikkoa ammatillista kuntoutuskurssia on nyt käytynä. Mielenkiintoista asioiden käsittelyä, ammattitaitoista henkilökuntaa yhdistettynä mukaviin ryhmäläisiin. Niistä on Kiipulan ammattiopiston kurssi tehty. Täällä Lahdessa kyseinen kurssi siis on, toki käymme myös Janakkalassa tutustumassa Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskukseen. Täällä voi tutustua Kiipulan sivuihin. 

Jonkinlaista prosessia tässä on käynnissa: mitä sitä vielä tekisi työkseen? Mitkä on vahvuudet? Mitkä on rajoitteet? Opiskelisiko kenties? Näitä kysymyksiä on tässä työn alla. 

Kaunis syyspäivä oli jälleen tänään. Innostuksissani olen levännyt hieman liian vähän ja tänään se näkyi kaupassa: unohdin ottaa pullokuitin kun palautimme pullot. Joku sai melkein 10 euroa itselleen... Toivottavasti meni hyvään kohteeseen. Mutta tilanteesta (=liikaa informaatiota pääkopassa) viisastuneena jätin kahdesta menosta toisen toteuttamatta. Levosta täytyy huolehtia! Ei ole ensimmäinen kerta kun en meinaa sitä muistaa  ....Ei vain passaa päästä tilannetta niin pahaksi kuin joskus on käynyt (eriasteisia, monta kertaa) Jokainen jonkinlaisen burn outin tai muun kokenut tietää mistä puhun. 

Ystäväpariskunta on saanut vauvan. Tänään näin uuden pienokaisen ensimmäistä kertaa. Nätti poika. Vähän sylissäkin pidin  

Huomenna alkaa taas uusi kurssiviikko, jäljellä reilu 3 viikkoa ryhmäjaksoa. Sitten vuorossa 80 päivää työhön tutustumista ( 1-3 kpl työpaikkaa). Vielä en omia paikkojani tiedä, pohdinnan alla..