Sain tämän sivun jonkunlaiseen kondikseen.:) mutta vaati se aikaa, jota tässä kyllä on, näin toipilaana. Kun piti opetella tota koodikieltä, tai ainakin ymmärtää mitä sinne voi laittaa/muuttaa. Ja sitten kun vielä piti löytää toisiinsa sopivia juttuja. No, nyt jätän rauhaan sivun muokkaamisen. Kelpaa :) Kummasti sitä vaan jotakin ymmärtääkin kun itsensä pakottaa yrittämään. Ajattelin että omia juttuja saisi tänne jotenkin helpomman kautta lisäiltyä. taustaa ja muuta, mutta ei niin ei. Vaikka kyllähän se jo nyt tuntui ihan helpolta kun sitä teki vaan ja kokeili mitä tapahtuu kun johonkin vaihtaa jonkin tekstin.
Hörpin tässä samalla kahvia. Kiva ilma ulkona. Mitään ihmeellistä tässä en oo tehny..kotona ollu edelleenkin ja huomenna töihin viikon sairasloman jälkeen. Koneen äärellä on aikaa menny kovasti. :o Tällä määrällä voisi luulla että on jo muodostunu nettiriippuvuus :D. Mutta tämähän on väliaikainen "putki".??? Taas kun palaan arkeen niin eipä sitä niin tule koneen äärellä oltua. Väkisinkin pysyy poissa, ainakin työpäivän ajan.. :D
Jatkoa..
Radiosta tulee ohjelmaa venäjältä, Patmoslähetyssäätiön juttuja. Moskovan messiaanisten juutalaisten srk:sta. Siitä tuli mieleen että josko kirjoittelis jossain välissä kokemuksia venäjän matkoilta. Kolme niitä on tehty. ( alkoi aurinko paistaa by the way.. ) Alunperin en pitänyt venäjän kielestä ja ihmettelin kun eräs ystäväni siitä niin kovin piti. Mutta viimeisimmän matkan jälkeen, toissakesänä, se onkin kuulostanu kivalta. Ja välillä on käyny mielessä että pitäiskö sitä opetella enemmän. En tiedä. Espanjan kieli on toinen kaunis kieli. Sen opiskelu olisi huomattavasti helpompaa. Sitä vaan haluis jotenkin ymmärtää kumman opiskelusta olis oikeeta hyötyäkin. Laiskana ihmisenä näin ajattelen. :D Ettei tekis turhaa työtä. Ehkä voi olla etten sitten koskaan ala kumpaakaan opiskella. Enemmän mä nyt tällä hetkellä osaan espanjaa. Jos sitä voi osaamiseksi sanoa. Mutta sanoja sieltä täältä. Yo ablar muy poko espanol. Y yo comprendo poko. Jesus Christo es mi senor y yo cantare mutcho. :D Jee, jee!