onpa taas aikaa kulunut. näköjään todellakin ensihuuma tästä meni aika pian ohi.
työviikko takana ja viikonloppu eessä. sain vieraan Jyväskylästä, siskontyttö tuli vierailulle ja yhdessä vietetään sitten viikonloppua. viimeksi on nähty vähän ennen joulua.
täytyypä joku muu päivä paremmalla ajalla kirjoitella enemmän. todellisuudessa sitä parempaa aikaa ei varmaan koskaan ole. se aika pitää ottaa. silloinkin kun on aikaa niin on se vaan otetta aika juuri kirjoittelua varten. mennyt viikko oli kyllä pitkästä aikaa menoja täynnä. ja edellinen viikonloppu myös.
perjantaina menin töistä kotiin ja mattokauppaan vaihtamaan viallisen maton parempaan ja vein maton kotiin ja lähdin kylään jossa sitten vierähti aikaa enemmän kuin piti. aamulla sitten klo 8 aikaan startattiin autoilla kohti helsinkiä ja lähetyskonferenssia. siellä koko päivä ja myöhään kotiin. aamulla halusin mennä kokoukseen ja sitten sen jälkeen keksin mennä kylään ja siellä meni loppupäivä. lapsiperheessä kun vierailee niin helposti hurahtaa koko päivä kun siinä on niitten touhussa mukana. univelkaa jäi ja maanantaina pitikin ottaa päiväunet töitten jälkeen. illalla nuorten rukouspiiri, tiistaina heinolaan säestämään erääseen "tilaisuuteen"..varsin pienimuotoinen kokous oli se. erään naisen kotona. keskiviikkona menin töitten jälkeen ystäväni äidille auttamaan eräässä tietokone asiassa. torstaina kuoroharjoitukset ja siivousta. ei sovi mulle noin kiireinen viikko. mutta ensi viikolla viisaampana.
Äitini on kirjoittanut uuden kirjan sorrettujen ja sortajien suomi, tänään tuli postista. en siis vielä ole siihen tutustunut.
mutta tässä tämä tällä kertaa. see you!