20130825_154805-normal.jpg

Mukava, kun aurinko on tänään ollut pääroolissa sateen sijaan ☺

Nyt on passi käyty uusimassa, kuvista tuli lähes yhtä kauheita kuin edellisessä passissa. Ilme kauhean vakava ja silmät toljottaa :D ...mutta sehän on vain passi!

Kokeilin ekaa kertaa Biozellin Color maskia. Pääasiassahan hennaus on ollut kolmisen vuotta mun juttu...ajoittain oon heittänyt jotain kemikaaliväriä sekaan, ja muistaakseni pari kertaa mustia raitoja. Kerran laitoin mustaa Santella, olipa aikamoista sotkua se, plus että juurikasvua oli silloin vähän näkyvissä...joten lopputulos vaati silloin sävytteen päälle. Nyt taas välillä kyllästymisen vuoksi olen sävytteitä laittanut, sekä tumman kestovärin vähän aikaa sitten. Siitä tuli melkeinpä musta! Tämähän ei haitannut, kun suunnitteilla on indogon hankinta ja vähän aikaa pysyttelemistä tummasta/ mustassa. SIIS: tänään laitoin päähäni tuota Color maskia, sävyltään musta. Hiuksista tuli kivan tuntuiset, kylläkin kemikaalisella tavalla ☺. Kiiltävämmät ja värisävystä kirkkaampi. Sisällä näyttää lähes mustalta ja ulkona selvästi tummanruskeilta. Yleisesti ottaen en aio kemikaaliväreillä jatkaa pitempään. Päänahkaa jotenkin kiristää värjäyksen jälkeen...tunne on huomattavasti erilainen kuin hennatessa. Ja tuohan tuo indigon käyttö vähän variaatioita peruspunaiseen. Olisi hauska saada hennalla oranssit, mutta mulla sitä ei ole ensimmäisten hennausten jälkeen näkynyt. Silloin olleet vaaleat raidat aikaansaivat oranssisuuden. Oma pohjaväri on hiekanruskea, ja näin siis hennauksesta tulee tummemman punainen.

Tällainen sävy siis viimeisimpien tuunauksien jälkeen:

20140828_163801-normal.jpg

Tämäntyyppinen väri yleensä, hennattuna....ei taida kauheasti olla muuta seassa...

20130825_163132-normal.jpg

Sieniä kuulemma on hyvin, eräs lähipiiriin kuuluva kerto tehneensä hienoja löytöjä tänään...mm. paljon herkkutatteja :P Nyt olisi mitä mainioin ilma sienimetsäilyyn!