"Tahtoisin päästä paimenten mukaan, unohtaa kiireen ja melun rasittavan.." 

....tältä tuntuu kyllä erityisesti tänä vuonna... En tiedä onko edes niin kauhea kiirekään, mutta opiskellessa tulee niin paljon uutta. Kai se suurin syy, että "joulufiilis" aivan kateissa, ei todellakaan tajua että viikon päästä se jo on :) ....oikeastaan ensimmäisen kerran tänään illalla pystyin kuuntelemaan vähän joululauluja, ja niitäkin kovin valikoidusti. Pientä siivousta olen tehnyt, joulupostia laittanut...ja vähän jouluvaloja yms.. Voihan olla ettei "tunnelmaa" tulekaan tänä jouluna, mut on se silti kiva laittaa koti siistiksi & jouluiseksi :)

Tämä viikko vielä koulua, ja sitten vähän vapaata! ..viikonloppuna oli viimeinen työssäoppimispäivä päihdepuolella..antoisaa oli, ja hyvän numeronkin sain. Meni oikeasti loistavasti, et oikeaan suuntaan tässä ollaan menossa :)

Sinänsä mieliala on ollut oikeinkin hyvä, vaikka mennäänkin sellaisella "moodilla" ettei mitään ylimääräistä ( henkisesti ) jaksa. Touhuta jaksaa kyllä ja silleen :) ....painonhallintajutut pinnalla taas enemmän, vaik ainahan ne enemmän tai vähemmän. Oli tuossa sellainen jakso et innostuin tekemään leivonnaisia enemmän, ja mun kohdalla se yleensä kostautuu..varsinkin kun syksy on jotenkin muutenkin ollut tällä saralla varsin hankalaa. Painoa tullut 4 kiloa..ensin vähän lähtikin, joten ehkä 2,5 on tullut lähtötilanteeseen lisää. Helppoa silloin kun se on helppoa, mä vaan oon aina ollut tällä saralla ( aikuisiällä ) epäonnistuvainen....

Tässä kun pitkästä aikaa kirjoittelee, niin huomaa tarvitsevansa jotakin tunne-elämän elpymistä... Mielen purkamista... Mennä vain touhottaa eteenpäin! ...toki työssäoppimiseen kuului reflektointi, et todellakaan ei mennyt eteenpäin ajattelematta siinä kohtaa.. Muuten sitten menemistä koko syksy! Reflektointitehtävässä periaatteessa joka päivältä piti jotain kirjoittaa, ja nimenomaan mitä mielessä liikkuu! Kun kyseessä mielenterveys- ja päihdetyö, eli paljon tehdään työtä persoonalla ja ajattelu on isossa roolissa.

Anyway, ilmeisesti mieli kaipaa rauhoittumista, ja ulos menopyörästä hyppäämistä!

Rauhallista joulun odotusta itsekullekin! :)

Christmas_wallpaper_by_Lucy_art-normal.j