Tänään voi hyvällä syyllä sanoa olleen kevättä ilmassa! ...lämpöasteita ja lumensulamista. Räystäiltä ja puista tippui vettä. Ja vaikka ei kevät ihan vielä olekaan käsillä niin nautittava oli ulkoilma tänään auringonpaisteen ja sinisen taivaan kera.

Kokeisiin lukeminen on vähän viivähtänyt. Eilen luin yhden aiheen, ei hyvältä näytä. 17.15 piti aloittaa OIKEASTI, eli nyt! :) ...Ja kyllä nyt oikeasti aloitankin. Ehtii vielä lukea tänään ihan kivasti ja huomenna päivälläkin. Klo 16.30 huomenna koe alkaa.. Aiheena haavanhoito, nesteytys, muistisairaan ja afasiapotilaan tukeminen ( ja joku muu.. ), näkö- ja kuulovammaisen potilaan ohjaus ( ja näköön & kuuloon liittyviä juttuja muutenkin.. ) ja sitten etiikkaa... Siinä ne taisi olla.

Mies on puuhaillut viime päivinä mopon uuden mittariston parissa. Ja minä näitä koulujuttuja, tosin ahkeruus ei ole ollut päätähuimaava...että on sitä muutakin todellakin tehty. Jopa siivottu jonkinasteisesti viikonloppuna. Ei ahdista sen suhteen sitten niin paljon :)


Ja jotta ei omat lupaukset itselleni menisi ihan penkin alle niin alanpa nyt lukemaan. :)