...tulossa jälleen :) ...toiseksi viimeinen työssäoppiminen starttaa huomenna käyntiin. Hieman jännittää..tai ehkä enemmänkin, mutta pidän sen sopivasti taka-alalla. Lisää haastetta on tiedossa, edellinen paikka taisi olla "lasten leikkiä" ;) Vuorossa olisi akuutissa sairauden vaiheessa olevien henkilöiden kohtaaminen ja hoitaminen. Henkilökohtainen taipumukseni stressata ja jännittää, vie tässä vaiheessa usein tilaa innostukselta. Näin tälläkin kertaa. Ehkäpä tässä pääsen innostuksen valtaamaan olotilaan jännityksen sijaan. Olenhan menossa oppimaan :) ..eikä tarvitse vielä osata. Mut tietty taitaa aikas usealla pikkuisen mietityttää uusi työyhteisö ja mitä siellä tapahtuu, ja miten pääsisi mahd.nopeasti menoon mukaan. Näytön kuitenkin teen edellisessä paikassa, joten ehkä sitä voisi uskaltaa vain antaa virran viedä :)

Tänään aurinko näyttäytyi, virkistävää... Puoliso puuhaillut skootterin parissa, kaipaa vähän remonttia viiden vuoden ajon jälkeen. Kohtahan ( positiivisesti ajateltuna ) sitä jo kevät koittaa ja pääsee taas taittamaan matkaa skootterilla bussin sijaan. Edullisempaa ja nopeampaa!

Tällaisen hankin. Joskus saatiin koulusta nimineula. Ja yhen kerran oli osittain omatekemä. Edellisessä työssäoppimispaikassa tarkoituksella työntekijöillä oli pelkkä nimi. Ajattelin tulevassa paikassa pärjäillä pelkällä nimellä, jos sitten valmistumisen jälkeen ostaa Lähihoitaja-neulan, mikäli työpaikalla se on hyvä olla :) ...ei enää viitsi vähäksi aikaa hankkia opiskelija neulaa. Ja tää mielenterveys- ja päihdepuoli ei ehkä niin titteleitä kaipaa.. :)

Neula%5B1%5D-normal.jpg