Tarkoitukseni ei ole kertoa jokavuotisesta tapahtumasta nimeltä "Kuhmoinen kuhtuu"... ...vaan kyseessä oli ihan todellinen vierailu pitkästä aikaa paikkakunnalla nimeltä Kuhmoinen. 

Viime viikolla ajattelin että jospas menisin, kysyin ja sitten se oli päätetty. Niinkuin edelliselläkin kerralla (syksyllä) tarkoitus oli vierailla siskontyttöni luona, näin oli myös tällä kertaa. Nyt vuosi sitten syntyneen pojan ja siskontytön lisäksi kotona oli myös siskontytön kihlattu. Viimeksi hän oli työmatkalla joten en häntä silloin nähnytkään. 1 vee poika on oppinut kävelemään ja toissapäivänä ensimmäistä kertaa tepsutellut myös kengillä ulkona. Toki tarvitsee vielä vähän tukea, mutta ihan hyvin se sujui myös eilen kun kävimme kokeilemassa. Lähdimme sitten kävelykokeiluiden jälkeen koko porukka  rattaiden kera kävelylenkille.

Yksi hetki kävelylenkin jälkeen pitää erikseen mainita. Näin entisen työpaikkani pihalla ( työskentelin siellä 1998-2000 ) entisen työkaverini, siskontyttö perheineen asuu siinä vieressä nimittäin :) . Olemme välillä vaihtaneet postin välityksellä kuulumisia työtoveruuden jälkeen ja kerran kylässäkin olen käynyt.. Jokatapauksessa päätin mennä kaveria moikkaamaan, tällä kertaa kun oli tarkoitus vain olla siskontytön luona kyläilemässä. Ja olipas se  mukavaa nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia Kävinpä vielä vanhassa työpaikassa oikein sisällä asti kun kaveri haki sieltä tavaransa ja päätteli työpäivänsä. Kuulemma moni asia on kuten silloinkin jolloin itse olin töissä siellä ja olin siis ollut vaikuttamassa erilaisiin käytäntöihin kun olin vastaava ohjaajana. Joku välipalaohjekin on nimetty minun mukaani. Niistä kahdesta vuodesta olisi varmaan paljon kerrottavaa, niin vihreänä aloittelin vailla mitään kokemusta ja nyt kuitenkin osa omasta kädenjäljestä on edelleen olemassa! Onhan jokunen valokuvakin niistä ajoista olemassa. Ja polveen tuli kerran jäämäkeä laskiessa pieni "vamma" joka edelleenkin esimerkiksi suihkun jälkeen ilmoittaa olemassaolostaan kun iho hieman kiristää

Oli mukava päivä ja nopeasti meni. Ehkä ensi kerralla voisi olla jossain yötä ja tavata enemmän ihmisiä. Kuitenkin siskontyttö perheineen on ykköspaikka, muut tulee sen jälkeen!