Edelleen. Aika paha tauti tällä kertaa. Pahasti ääni menny ja kurkku kipee. Nyt kyllä alkaa mennä nuhan puolelle, mitä ei vielä aiemmin ollu..
Huomenna, jos Herra suo, mennään tapaamaan mun äitiä T:n kanssa. Ensitapaaminen :)
Eli jos tässä on suinkin jossain kunnossa, niin eikun äitille hurautetaan. Ei oo pitkä matka..menisiköhän puolisen tuntia täältä Lahdesta kun sinne ajaa.
Tämä viikko kokonaisuutena on pitkästä aikaa menny syömisien suhteen ihan ok:sti. Se on ollukin yhtä motivaation hakemista koko tammikuu ja tämän kuun puolella. Tai kai aloitusmotivaatio on ollukin, mutta milloin mihinkin tyssänny-tällä viikolla ei tyssänny edes kipeänä oloon. Vaikka niin usein käy, että sitten itseään lohduttaa syömisellä kun on surkea ja kipeä olo.
Nyt taitaa kuitenkin olla toinen ääni kellossa. Periksi en anna!! :)
Niisk, ja pärskis ja atshii!!!
Vielä maistuisi iltakahvi kyllä. :P
Sunnuntain lauluryhmä piti perua taudin takia, ei missään laulukunnossa kyllä tässä olla sunnuntaina. Ja vielä kun tietää että homeet siellä odottaa :)
Edellinenkin piti perua.. Tökkii nyt vähän tää homma. Se toinen musiikkisysteemi alkoi kivasti. Tokalla kerralla kaikki oli vähä väsyneitä, eikä soittamisesta tullu oikeen mitään. Ei jaksannu skarpata. Pitäisi tässä nyt ennen seuraavaa kertaa katsoa lauluja..että ois varmempi harjoituksiin mennessä.
Vähän on sellainen olo että pitäis rukoilla tai jotain.. Jonkin aikaa menee vähemmälläkin, mutta jossain tulee raja vastaan. Nyt sitä rajaa jo lähennellään.
Huomenna pitäisi olla HIUKAN lauhempaa,asteen verran :D