Tuli sit sairaspäivä tästä. Mutta ei se mitään. Illalla jo tuntui tyhmältä keuhkoissa tai jossain. Ja oli lämpöäkin. Nyt vaan ihan pihalla olo, kuin ois lämpöö. Vähä yskittää, muttei enää onneksi keuhkoissa tunnu ikävältä.
Kunhan tervehtyy maanantaiksi. Eikä haittaa niin paljoo tässä vaiheessa vaikka joutuu oleen pois venäjän tunnilta. Ei silleen jää pahasti jälkeen.
Eilen tosiaan kyläilin ystävällä ja tulin sitten kotiin jossain vaiheessa. Hänellä oli sitten vikaa tietokoneessa ja enhän mä sille mitään osannnut tehdä. Mentiin sitten Tonin kanssa sinne. Ja ongelma selvisi :)
Samalla hän antoi testattavaksi kolme hametta. Kaksi oli tosi vähän käytettyä. Ja nehän sopi mulle kaikki. Kiva, kiva. Sellaisia joita voi käyttää syksyllä ja talvellakin. :P Ainiin, vielä neljättä kokeilin, mutta se kyllä oli pieni mulle :)

**

Ainiin, katsoin eilen Inhimillisen tekijän. ( Katso )Tunnesyömisestä ym. aiheena. Oli kyllä hyvä. Aloin jälleen tekemään ajatustyötä suhteessa itseeni. Ja syytä onkin. Ja oli tälläkin kertaa.
Taisin osua asian ytimeen. Mutta eipä siitä sen enempää. :)
Taisin päästä askeleita, huom, ASKELEITA, eteenpäin enemmän kuin yhden kerrallaan. Niinkuin jo sanoin; asian ytimeen. Voi olla että vaatii useampia vierailuja siinä asiassa.
Mutta ei voi muuta sanoa kuin että хоpoшо !!