Varmaan joku muistaa pipon jota ( ehkä aika ylpeästi  ) esittelin tuossa joulukuulla.. Siis jonka ITSE TEIN, hehee. No, sehän sitten hukkui, en ymmärrä miten..mutta hukassa on joten kait se oikeasti epähuomiossa on johonkin jäänyt... Minun ensimmäinen omatekemä pipo!!!

Nyt on uusi pipo jo puolessa välissä ( samat langat, hieman erilainen, mutta vain hieman.. ) ja jospa sen tänään saisi valmiiksi.  

Innoissani osallistuin haasteisiin tuossa jokin aika sitten. Kappas vain, innostus laantui  ja nyt en ole osallistunut mihinkään. Ehkä se siitä taas viriää..

Nuo aurinkoiset ilmat on olleet niin ihania. Eilen oli jotenkin tosi keväistä, vaikkakin kovin, kovin kylmää.... 

Huomenna sitten olisi lääkäri jolta saan toivottavasti lähetteen lääkärille joka parisen vuotta sitten totesi palleatyrän olemassa olon. Haluan leikkaukseen! Olen saanut tarpeekseni närästyksestä joka tulee mistä ruoasta tahansa. Tietenkin joistakin vielä enemmän... Enemmän tai vähemmän sitä on ollut vuodesta 1996 asti, että aika pitkään... Ja kun joutuisin sitten loppuelämän syömään lääkettä kun ei palleatyrä itsestään korjaannu, niin kyllä mieluummin haluaisin leikkaukseen. Hieman vain jännittää (eikä ihan vain vähän...) että lääkäri sanoo jostain säästöjutuista tai jostain, enkä sitten pääsekään. Yksityisellä leikkaus ei ole mahdollista, ainakaan tässä tilanteessa.... Pitäkää peukkuja, pliis!