Etkö sä ole tehnyt mitään?? Kai mun piti tänään jotain touhuta..asiaa siis. :D
Siinä pieni monologin pätkä joka voitaisiin käydä pääni sisällä...
Pakkasta jotakin -11'C.
Taisin loppujen lopuksi pitää enemmän niistä harmaista ja lämpimämmistä ilmoista. Ei vaan voi sille mitään, että en pidä kovin kylmästä. Eilenkin oli varmaan ihan tarpeeksi vaatetta, mutta kun on kylmä niin on kylmä. Toisaalta taas lumi tekee valoisammaksi, ja varsinkin jos aurinko paistaa, niin eihän sitä ole epämiellyttävää katsella. :)

Mitäköhän sitä työelämältään haluaisi tulevaisuudessa.
Jos nyt lähitulevaisuus menee mahdollisesti kaupan kassalla, niin mitäköhän se muu pitempiaikainen olisi. Tuskinpa sitä lopun ikää sielläkään jaksaa olla. Toisaalta uuden opiskelukaan ei niin kauheasti kiinnosta. Koska on jo kaksi ammattia, ja kumpikin on osoittautunut sellaiseksi mitä ei sitten voikaan tehdä.
En niitä toki kadu, koska sitä pystyy näkemään kuitenkin sen että niitä ratoja on elämän kuulunutkin mennä. Monesti sitä näkee sitten jälkikäteen kuinka viisaasti Jumala on johdattanut. Onneksi ei ole tiettyä mallia kuinka elämän kuuluisi kaikilla mennä.. Vaikeammatkin vaiheet voi rikastuttaa tulevaisuutta.
Psalmissa sanotaan:
Autuaat ne ihmiset joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat. Kun he käyvät kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi ja syyssade peittää sen siunauksilla. He käyvät voimasta voimaan, he astuvat Jumalan eteen Siionissa.

Ja jossakin laulussa sanotaan:
Autuas ken elämänsä, uskoo huomaan Jumalan. Elää hänen lähellänsä, suostuu tahtoon Korkeimman. Ilo, onni, menestys, murhe, köyhyys, kärsimys. Kaikki koituu parhaaksemme. myöskin kuolo voitoksemme.

Vielä yksi laulunpätkä tuli mieleeni, joka on monesti lohduttanut, laitan koko laulun sanat tähän:

Vettä ja hiekkaa

Onko niin että toiset voivat löytää
jotain suurta, jota löytää voi mä en?
Onko niin että haaveet täytyy jättää,
haaveet rauhan, vapauden?

Lähde on, jossa puhdas vesi virtaa.
Ammentaa voisin, vain sen pintaa katselen.
Heikko oon, silti kuivaa hiekkaa nuolen
ja vaivun maahan uupuen.

kerto:
Kun jälleen katsoin tätä maailmaa päin,
sen silmissä toisen tuomitsevan katseen näin.
Pois painaen suuren rakkauden,
jäi rauha epätodellinen.

Miksi Hän, joka vapauden voi antaa,
vaatisi multa jotain johon pysy en.
Pettyneen sydämen Hän tahtoo hoitaa
ja voimallaan sen uudistaa.
****
Sä kuinka luulet uskon voivan vielä kestää, kun kaikki kaunis käsistäni hajoaa. Missä onkaan Hän, joka kaiken lupaa peittää ja ystävyyttä tarjoaa?

"Ihmeellinen Vapahtajani, varmuuden sain, on päiväni kaikki kädessäsi, suunnitelmassa Jumalan. Hellästi kutsut puoleesi Jeesus, hengelläsi opastat tiellä. Opeta myös kunniaksesi elämään. Sinulta sain pyhän kutsumuksen, itsellesi minut erottaen. Johdata nyt Herra rukoilen.
Valtaa, muovaa, käytä ja täytä, nyt antaudun käsiin Valajan. Ohjaa, johda, kulje vierelläni. Nyt antaudun käsiin Valajan. "

Hehhhehe..tämähän on pelkkää laulua melkein koko tämän päivän tuotos :D :D :D
Mutta vapaus vallitkoon tässäkin. Eikös niin?
Tuli mieleen lauluista vielä yksi kerta kun olin T:llä yötä ja aloimme sitten pohtimaan mitä lauluja muistamma kouluaikojen musiikin kirjoista.
Meillä oli ollu samat kirjat 3-4. sekä 5-6 luokilla. Sekä meillä oli kotona siskoni yläasteen kirja jota olin soitellut. Se oli aikas hauskaa...muistimme aikas lailla niitä lauluja.
Kyllä siinä kotvasen aikaa kului kun niitä muistelimme.

Jahka saadaan seurakunnalle uusi basso, niin tarkoitus olisi alkaa muutaman tyypin kanssa soittelemaan. Ihan rennolla meiningillä. Ja sitten kun alkaa mennä hyvin yhteen ja tuntuu muutenkin siltä, niin sitten pääasiassa meinataan olla mukana nuortenilloissa.
Meillä on siis piano, kitara, rummut ja basso. Ja mä opettelen bassoa :D oon joskus kokeillu ja vähä soittanu.
Mutta kyllä siinä ihan haastetta on vaikka kuinka onkin vain BASSO. :D