Edellisessä kirjoituksessa taisin "valitella" kiirettä... ;)

Kiire loppuikin melkein kuin seinään; miehen sairastama keuhkoputkentulehdus iski minuunkin. Jännä sinänsä että se oli itämässä yli viikon ennenkuin sai minusta otteen. Yhden yrityksen teki samoihin aikoihin kuin mies sairastui, mutta sitten antoikin odottaa itseään! Ehdin olla uudessa työssäoppimispaikassa yhden päivän. Nyt on kaksi viikkoa kulunut ja alkaa olla normaali olo. Kyseessä oli bakteerin aiheuttama tulehdus eli antibiootit piti syödä. Äänikin reistasi pahasti, nyt alkaa sekin olla normaali...viikko siinäkin meni ☺

Antibiootit tekivät sitten temput, muutaman päivän päästä viimeisen lääkkeen otosta. Eli ihottumaa tuli ja tänään lämpöäkin vissiin sen vuoksi ollut, ihottuma tänään vahvimmin näkyvillä. Lääkkeenä kyypakkauksen kortisoni ja antihistamiini.

Kirjoja on hyvin ehtinyt lukea.. ☺Anne Holtin dekkarit ovat mun makuuni, esimerkiksi "Minkä taakseen jättää". Marianne Peltomaan "Ei valoa tunnelissa" ei iskenyt niin hyvin. Yleensä lainaan kirjastosta minkä aion lukea. Joku aika sitten kuitenkin ostin yhden pokkaridekkarin. Samoin viime viikolla labrakokeen jälkeen kävin kaupassa ja ostin pokkari missä oli Anne Holtin kaksi dekkaria samassa.    

Lepäilemään tässä täytyy siirtyä kun allergiaoireet väsyttävät kovasti..ja varmaan siihen käytetyt lääkkeetkin tekevät oman osuutensa.