Juhannus mennyt enemmän toipilaana kuin terveenä. Puolitoista viikkoa kestänyt flunssa alkaa olla voiton puolella onneksi. Kuumetta alkuun, sitten yli viikon kesti nielukipu. Plus muita vähäisempiä oireita. Olikin hankala tauti!!

Leivoin pitkästä aikaa eilen Mamman marjapiirasta, mustikoista plus rahkasta ja seassa kermaa. Hmm. hyvää! Harvinaista herkkua.. Pitää ottaa taas tiukempi linja noitten syömisten suhteen.. Eka sairasviikko menikin vähillä eväillä..lähinnä mustikoita & jogurttia tms. sekä jotain muuta (muisti pätkii) plus joku päivällinen joka päivä. Toisella sairasviikolla sit meninkin enemmän herkkulinjalla..joka niin helposti jää päälle :/ ...

Pikkuisen muuttui olohuoneessa järjestys toissapäivänä. Olo oli huono mutta silti piti muutella :D no, mies auttoi jonkinverran. Olohuone on jokseenkin pitkänmallinen ja jaoin kahdella kirjahyllyllä "tietokonenurkkauksen" toiseen päähän..onpa tosi kiva! Tietokoneet on aiemminkin olleet samassa päädyssä mutta tuo kirjahyllyillä tehty jako tekee huomattavasti viihtyisämmän olohuoneesta! Lisättäköön tähän että myös makuuhuoneessa on yksi tietokone. Se on miehen tietokone jolla pääasiassa puuhailee (plus pelaa xboxilla, samalla näytöllä). Olohuoneessa olevat ovat minun läppäri ja miehen Linux-kone. Jahka jossain vaiheessa tulee muutto niin sitten olisi mukava olla semmoinen asunto että kaikki tietokoneet plus musajutut voisi olla samassa tilassa. Kaksio edelleenkin on se mitä ajatellaan, joten makuuhuone voisi olla ihan pieni ja olohuone tästä vähän isompi, voisi sitten taas jakaa hyllyillä... Aika näyttää. About 1,5 vuoden päästä viimeistään ollaan jo muutettu. Tämä talo missä asutaan menee puolen vuoden remonttiin ja me ollaan ajateltu ettei palata puolen vuoden evakon jälkeen.

Parvekejutut ovat olleet sairastelun aikana melkein oman onnensa nojassa. Lähipäivinä pitää siirtää pensasauringonkukat isompaan ruukkuun, plus muut kivasti taimelle puhjenneet (itseasiassa jo aika pitkiä....) kasvit laitella oikeille paikoilleen. Jostain syystä pelargoniat ovat hieman kärsineet. En tiedä kastelinko alkuun hieman liikaa, nyt olen antanut olla.....mutta kun ilma on ollut kostea niin ei multa ole päässyt kuivahtamaan. Toivottavasti mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut. Eli kukat kovasti kuivahtaneet... Sitten en muista poistinko juurakon ympärillä olevan harson viime vuonna ennen multaan laittamista. Jos joku tietää pitääkö se aina tehdä niin saa kertoa :) ...tarkkaa ohjetta en ole netistä löytänyt.