Taitaa olla yksi tavalliseksi luokiteltava päivä tänään. Ei sillä että tavallisuudessa jotain vikaa olisi. Mieliala ja asennehan se ratkaisee onko tavallinen tylsää vai ihan okei :)
Jostain syystä mulla on tosi harvoin tylsää, tarkoitan tylsä fiilis. Mulla on joko ihan okei fiilis, tai tosi hyvä fiilis tai sitten ankea ja huono. Mutta sekään ei ole tylsä fiilis. Tai ehkä kuitenkin pitäisi ilmaista niin että mulla on harvoin tylsää. Aina on jotain tekemistä, tai sitten vaan olen, muttei sekään ole tylsää.
Ja sitten jos on oikein ahdistavaa tai masentavaa, niin sekään ei ole tylsää. Koska miten se voi olla tylsää jos on jokin vahva tunne päällä?
Ei niin että kunnon ahdistus olisi jotain ihanaa ja mahtavaa ja nautinnollista. Se taas on eri asia!
Jos vielä jatkan niin menee ihan sekavaksi :D joten....kirjoitetaan jotain ihan muuta!! :)
Niin, ennenkuin muuta jatkan, niin tässä oli nyt sanotaan parin vuoden kooste tuosta tylsyydestä. Ja ehkä vielä senverran voisi tarkentaa koko aikuisikää miettiessä, että töissä/koulussa valitettavasti kyllä on usein enemmän tai vähemmän tylsää, mutta vapaa-ajalla erittäin harvoin.
Ja sitten sitä muuta!

En olekaan vielä katsonut kuka eilen tippui Idolsista..itse olisin tiputtanut ehkä sen tytön joka lauloi Beautifulin tai sitten sen kaikkein nuorimman. Oli aika mitäänsanomattomia esityksiä. Tosin se nuorin osaa kyllä laulaa hyvin, mutta tällä kertaa biisi oli varsin tylsä! Ei tehnyt oikeutta tytön taidoille.
Paras esitys, tarpeeksi särmää ja tulkintaa, oli sillä viimeisellä joka lauloi "halleluja". Alkukarsinnat oli tosi huonot, vauhdilla vaan jakso läpi, kauheesti pikkupätkiä laulajista. Miksi piti änkeä niin monta samaan ohjelmaan. Olisi näyttänyt vaan vähemmän, mutta pidemmän aikaan. Jotenkin siis epäselvä kokonaisuus.
Teatteriviikonloppujaksot olivat jo parempia. Viime vuonna seurasin Idolsia, edellisenä en.
Katson melko vähän tv:tä ja sitten ne mitä tykkään katsoa, on hömppää. Eli selvästi haen tv:stä viihdettä, en niinkään asiaa. Okei, tulee kyllä välillä mielenkiintoista asiaakin. Mutta niin paljon tv:n katsominen ei kiinnosta että sieltä sitten niitä kiinnostavia asiaohjelmia bongaisin..
Eli katson niitä mitkä useimpien mielestä on suorastaan surkeaa katsottavaa :D

  •  

    Idols

  •  

    Sinkkuäidille sulhanen

  •  

    Maajussille morsian

  •  

    Tartu mikkiin

Lisäksi dokumenteista voi löytyä jotain katsottavaa. Inhimillinen tekijä on myös kiinnostava, sitä siis joskus katson. Ja tietysti välillä jotain elokuvia.