..ja terveenä oltu. Praise the Lord! Tulipa tuosta englannin kielisestä lauseesta mieleen teiniajat kun luki maastotakin selkämyksessä "Trust in the Lord"..omakätisesti tekstattuna.
Ja ristikin taisi siihen muovaitua jossain vaiheessa. Joku sanoi että on kieliopillisesti väärin toi lause..mä en tiiä..
Jos mahdollista on vieläkin pitempi väli tämän ja edellisen kirjoituksen välissä kuin edellisen ja sitä edellisen. Ei vaan oo huvittanu rustata tänne mitään. Se suurin inspiraatio meni..
Tänään juteltiin työkaverin kanssa töissä ettei kauheesti jaksa sosialisoida työpäivän jälkeen, kun on ollu töissä niin sosiaalinen. Jos on oikein hyvä kaveri niin silloin se on helpompaa ja mukavampaa kun että olisi vieraampi henkilö jonka kanssa pitää olla vähän "paremmin". Tähän asti oon asiaa ite mielessäni pohtinu että niin taitaa olla ja jollekin muullekin sanonu.
Mutta tänää sitten sanoin töissä ettei kotona jaksa kuunnella kauheesti radio Deitä kun se soi töissä koko ajan..ja samaa totesi työkaveri ja siitä sitten jatkui tuo pohdinta ettei jaksa olla sosiaalinen iltaisin. Mulle sellainen "ihanaa, saa olla yksin" on vierasta, siis se ei kuulu luonteeseen, isommissa määrin siis. Yhden vaiheen elämässä muistan että on ollu samanlainen fiilis. Kun opiskelin leipuriksi ja asuin ekaa kertaa viikot yksin..
Näin jälkeenpäin mulla on kyllä siihen selistyskin miksi nautin yksinolosta silloin hirvittävästi. Takana oli eräs tapahtuma, jonka silloin aivan itsestään suljin mappi ö:hön, ja luulen että alitajuntani prosessoi sitä ja vaati yksinoloa. Luulen että se on juuri niin. No, nyt ei ole ikäviä tapahtumia ja niinkuin sanotaan "raskas työ, raskaat huvit", vaikkakin tässä tapauksessa ne on "hiljaiset huvit".
Nyt on sisustusvimma päällä. Idea lähti vihreästä kankaisesta pöytätabletista. Kaikkee vihreetähän nyt on kaupat pullollaan ja ajattelin että se sopisi mun valkoisen keittiöpöydän päälle liinaksi, kun pöytä on niin pieni. Sitten töissä katselin yhtä verhoa josta olen pitänyt, aivan uusin silmin. sehän olisi juuri sopiva keittiöön, joka on kaivannut parempaa verhoa.
Nó, kirpputorilla kun ollaan niin hinta ei päätä huimannut. Niin ja vihreät patalaput jne....keittiön ilme on uudistuksessa vallan. Eilen piti sitten pestyt verhot silittää ja laittaa ikkunaan mutta töissä olin satuttanut käteni, olkapääni ja se vaati lepoa.
Nyt alkaa kello olla jo paljon, joten ehkä jää tältä illalta laittamatta..Niin, sittenhän hankin toisen verhon "olohuoneeseen". Mulle kelpaa hyvin puuvillalakanat. ei maksa paljoo vaikka useamminkin vaihtaisi..vihreä sekin, toinen on sitten sininen. vessaan tuli uusi wc-matto, vihreä sekin, APUA! ja tietysti vihreä käsipyyhe. jokohan lopetan.
Mutta 26 euroo noin menny. ja se sisältää siis 2 verhoa, 2 patalappua, liina, käsipyyhe, wc-matto, kynnysmatto. ei paha.
Pääsiäisenä olisi lastenkotimatka pietariin. olen kerran tai kahdesti ajattelu menoa sellaiselle, mutta jääny menemättä. nyt tuntuis kivalta. maksaa 150 euroo, en tiiä kuinka rahan suhteen käy. olis pitäny laittaa kuukausi aiemmin säästöön sitä varten, koska tokihan matka pitää aiemmin maksaa ja osan tietty pystyisin nyt maksaa, mutta en millään koko summaa. ja se on siinä ja siinä tuleeko tili ennen pääsiäistä vai sen jälkeen. periaatteessa pitäis tulla koska lauantai on 15.päivä. No, täytyy kotvasen vielä miettiä...olis vaan kiva päästä jonnekin ja venäjäkin kelpais, siellä on aika lämmintä pääsiäisen aikaan. ´vaikkei se nyt varsinainen lomareissu oliskaan, mutta irrottaa se arjesta kivasti. 14.-17.4 se olis.