Huomenissa alkaa jälleen opiskelun aherrus. Ensimmäisen osion sain suoritettua ja arviointikeskustelukin käytiin. Joulua edeltävällä viikolla alkoikin jo uusi osio eli Hoito ja huolenpito. Toinen kurssi alkaa huomenna ja päästäänkin heti asiaan kun kyseessä on Elimistön rakenne ja toiminta.
Uusi läppäri kotiutui viikonloppuna, vanhalle tulikin jo ikää 6,5 vuotta...oli jo vanhuuden merkkejä ihan riittämiin. Ennen muuttoa kesällä yksi työtuoli meni lopullisesti rikki ja tähän asti on mentykin minun osalta keittiön tuolilla istuen kun tietokoneen ääressä olen ollut. Tuolit ovat erittäin huonot...jopa ruokaillessa. Saatika sitten pitemmän aikaa istuessa. Olemme näissä työtuoleissa menneet kierrätyslinjalla edellisen tuolin osalta. Eilen löysimme helmen Kontista...todella hyvä istua ja vaikuttaa sellaiselta joka kestää KAUAN. Sain sen sitten lopulta itselleni pääasiassa käyttöön, koska miehellä käytössä ollut on hänen pöydän korkeudelleen sopiva. Alunperin piti mennä toisinpäin..eli "uusi" miehelle käyttöön....
Joululiina keittiöstä alkoi tänään tuntua aivan liian punaiselta..siitä ne sitten pikkuhiljaa taitavat joulujutut löytää tiensä takaisin pahvilaatikkoon :)