niin, olikos tässä jotakin mietteitä. kaipa sitä jotakin..
Soitettiin sitten nuortenillassa, meni ihan kivasti. Tino puhui nuorille aiheena:rakas Raamattu. Joka on siis tämän vuoden teema kristittyjen kesken Suomessa. Siihen osallistuu n.40 kristillistä tahoa. Käy kattoo sivulta: Rakas raamattu 2007.
Vähän siinä heräsi pientä ajatusta, että voisi alkaa taas säännöllisemmin lukemaan. Aikamoinen juttu se kuinka johdonmukainen Raamattu on vaikka sitä on ollut n. 40 eri ihmistä eri aikakausina, eri puolilla ja erilaisissa olosuhteissa kirjoittamassa. He ovat olleet myös eri ammattien edustajia. Ja siis kirjoitettu n.1500 vuoden aikana. Se jotenkin pisti vähä miettimään, juuri se kuinka johdonmukainen raamattu on ja kun miettii noita realiteetteja, mitä sen syntyyn liittyy. Mutta niinkuin sanotaan: Pyhän Hengen kautta ihmiset ovat puhuneet sen minkä saivat Jumalalta...tai jotain.. :) Pyhän Hengen inspiraatiohan se on.
Mitäköhän sitä vielä kirjoittaisi, jotakin olisi mukava tähän raapustaa. Ainakin tähän mennessä jutut on olleet sellaisia, että jos T lukee nämä, niin kertausta on vaan. Ei mitään uutta auringon alla siis :)
Jännä miten on alkanut herätä sellaista hengellisten asioiden pohdintaa, tai virinnyt taas kiinnostus eri tavalla. Ehkä se menee kausittain, vaikka kuinka uskossa onkin. Ehkä se välillä on niin arkista menoa ettei sitten ylimääräisiä mieti- Tai onko ne ylimääräisiä, ei toki :) Mutta se on vaan sitä perus uskossa oloa jne. Ei sellaista pohdiskelua. Jännä vaan huomata tälläistä ajatusten muuttumista. Mutta nyt päätän tähän, öitä !