Uusi viikko alkoi ompelemalla. Huristelin ompelukoneella varmaan 6 tuntia. Verhojen saumoja ompelin ja uudistin näin olohuoneen ilmettä. Ja joitain vaatteita korjailin/muutin lahkeiden ym. pituuksia. Jo ompelu pitkästä aikaa teki eilisestä erilaisen maanantain.

Seikka, ei niin positiivinen, jonka nyt kerron teki kuitenkin erityisesti maanantaista erilaisen. Olin lähdössä kaupungille asioimaan iltapäivällä. Tarkoitus oli suunnata sinne skootterilla. Menin normaalisti skootterin luo ja sitten tajusin: siinä ei ollut penkkiä! Joku k***pää oli repinyt penkin irti ja tietysti vienyt ne muutamat työkalut mitä penkin alla oli, vihreä lakanasta tehty rättikin oli kelvannut sekä rulla mustia muovipusseja. Käsijarrujen edessä olevat tuulisuojat oli ruuvattu mukaan sekä ilmanpuhdistimen ritilä viety. Kaksi muuta skootteria oli säilynyt koskemattomana!

Viime syksynä, elokuun hämärinä iltoina, vietiin peili.

No, penkkiä ei rosvo saanut ehjänä joten roskiin joutui rosvo penkin heittämään ja tuulisuojistakin toinen ei ollut priimaa, korjattu lasikuidulla, värisävy molemmissa hiukan erilainen. Onneksi löytyi huutonetistä "uusi" istuin edullisesti kun joku mies myy skootterin osia (joka lähes identtinen meidän mopon kanssa ) ja hänellä oli penkki vielä jälkellä. Paljon muita osia oli jo kaupaksi mennyt. Tulee huomenna postin kautta postiennakolla.

Muuten viikko alkanut kivasti, saanut aikaiseksi niitä spesiaalihommia mitä on ollut pitkään jo suunnitteilla. Eli ne verhojen ompeluhommat ja vaatteiden korjaukset. Tänäänkin on vuorossa taas samaa hommaa :P ..nyt vuorossa keittiön verhot. Ja torstaina mies lähteekin kertaamaan sotilaspoliisin oppeja Parolannummelle.