Tänään vielä jatkoin sivun uudistamista, mikä eilen jäi hiukan kesken. Nyt on aika hyvä :)
Mutta mikäli itseäni yhtään tunnen, niin ei se kovin kauaa tältä näytä. Uudistusinto, vaihtelunhalu tai mitä sanaa haluaakaan käyttää, aika pian ajavat minut jälleen vaihtamaan sivun ilmettä. Mutta jossainhan sitä pitää itseään toteuttaa tälläisellä ilmeen uudistus saralla.
Koko ajan ei voi vaihtaa asunnon järjestystä, tai vaihtaa muuten asunnon väritystä. Muuttaakaan ei kovin usein voi, eikä ole järkeä. Hiuksia ei voi värjätä ylenmäärin. Enkä harrasta vaatekaupoissa shoppailua kauheasti. JOTEN ei hullumpaa vaihdella sivun väritystä, vai mitä??
Varvas on tänäänkin ollut ihan iisisti-ei ole tarvinnut ottaa särkylääkettä. Kyllä sitä yöllä osaa vaistomaisesti varoa..usein on puoliunessa kun vaihtaa asentoa. Tai herää kokonaan ja taas nukahtaa uudelleen.
Aurinkohan se siellä alkoi paistamaan pilven raosta. :)
Kahvi alkaa maistumaan pahalta. Se on tuossa kupissa jo ollut aika pitkän aikaa plus että en heti ottanu sitä keittimestä kun se oli tippunut. Ja minun keittimeni ei sitä hyvänä kauaa säilytä, no, nautinto se on pahakin kahvi. :O
Lääkäri sanoi että 3-4 vkoa muistaakseni pitää käyttää kovapohjaisia kenkiä. Ne mitkä olivat jalassani, eivät olleet tarpeeksi kovapohjaiset..kuulemma. Menen siis kirpputorille, eiköhän sieltä löydy väliaikaiskengät... Omalla torilla ei taida olla. Joten pitää mennä kilpailevaan yritykseen :D