Askartelukärpänen on jälleen puraissut. Saisi puraista useamminkin... Järjestelin hyllyä työpöytäni lähellä, jotta se palvelisi paremmin askartelu ym. tarkoituksessa (ettei askartelutarvikkeet ole mikä missäkin säilytyspaikassa..) Pöytä on pitkähkö ja kapea, joten mainio monenlaiseen työskentelyyn. Normaalitilassa pidän siinä läppäriäni, mutta sitten se muuntuu milloin mihinkin työskentelyyn. Olen jopa antanut miehelleni luvan tulla valtakuntaani vaikkapa tekemään sähkötöitä tai mitä milloinkin hän puuhailee. Mukavampi puuhailla niitä pöydän ääressä kuin lattialla. Vielä ei tosin ole valtakuntaani vierailua tapahtunut   Muutin siis mieheni asuntoon kun menimme naimisiin, joten minulla ei ollut varsinaisesti "omaa paikkaa" kuten miehellä: kaksi tietokonepöytää . Kävimme sitten kerran kirpputorilla kiertelemässä ja siellä oli vallan mainio pöytä, juuri sopiva olohuoneen toiseen päähän missä miehellä on toinen tietokonepöytä. Näin syntyi jonkinlainen "toimisto"..eli paikka missä on hyvä työskennellä.

Jonkin aikaa on jo askartelukärpäsen purema mielessä vaikuttanut, tänään pääsin kunnolla korttien teon makuun. Joitakuita olen viime viikkojen aikana tehnyt kyllä jo...

Laitan tähän yhden joulukortin jonka tänään tein. Ja sitten kaikki omaksi sivuksi nimeltä itsetehdyt kortit tuonne muiden sivujen joukkoon.