..tänään ihan oikeasti! Aurinko paistaa ja pakkasta aivan vähän.

Olin asioilla aamulla kaupungilla ja sieltä palasin kotiin kauniissa säässä joskus ennen kymmentä. Paluumatkalla kävellessäni päätin että TÄNÄÄN on se päivä kun vihdoin vaihdan keittiön verhot. Pientä mietintää siitä pidin mielessäni että mitkä ne voisivat olla. Lopulliseen päätökseen tulin sitten vasta kaapeista verhoja ja verhonkorvikkeita ulos ottaessani.  Verhonkorvikkeilla tarkoitan yksivärisiä kankaita, jotka ensisijaisesti ovat tehty lakanoiksi :) ..käyvät kuitenkin hyvin myös ikkunaverhokäyttöön. Joskin kangas on helpommin rypistyvä. Mutta jos se ei menoa haittaa niin suosittelen kokeilemaan!

Keittiössä on hyvin hyvin vaaleankeltaiset seinät ja toiseksi sivuverhoksi tuli siitä hieman jonkun sävyn verran keltaisempi yksivärinen verho. Mistään kirkkaasta väristä ei tuon verhon kohdalla voi puhua, tämä on on siis verhonkorvike ;) Toisena sivuverhona on vihreänsävyinen tapaus: siinä on lämmintä, voisi sanoa että vaaleaa metsän vihreää päävärinä. Verho on raidallinen ja muut värit ovat tumma metsänvihreä ja ruskea. Pidän verhosta kovasti vaikka sille ei ole paria. Sävyn vahvuuden puolesta verhojen värimaailmat käyvät hyvin yksiin joten ne valikoitui keittiön ikkunaan. Niin, ostin verhon joskus ollessani Fida Lähetystorilla töissä ja se on aiemmin keittiön ikkunassa ollut ilahduttamassa. Verho oli pariton jo ostaessa ja se on oikea verho :D

Keittiöstä tuli jälleen kuin uusi, tai jotain sinnepäin :) ..vielä pieni vihreä lasienkeli sai keittiön ikkunassa paikkansa eteisen peilin reunuksen sijaan. Ja kevät on tullut keittiöön!