ei voi tuota säätä tuolla ulkona kehua. ei pätkääkään. nooh, sinne vaan kohta lumen sekaan.
viikonloppu on ohi. perjantainahan oli "vapaailta" kun ei ollu poweria. lauantaina oli eeva seppäläinen puhumassa seurakunnalla. oli siis Pyhän Hengen ilta. hyvä ilta oli.
vaikka jälkeenpäin kun juteltiin T:n kanssa että se kyllä korosti tosi paljon sitä että kielillä puhuminen on merkki Hengellä täyttymisestä..ja itse taas oon ymmärtäny ettei niin ole. ota siitä sitten selvää. pidin puheessa mm.siitä kuinka se korosti sitä ettei me voida itsestämme puristaa mitään hengellistä. kun niinhän se vaan on. mutta hyvä kun siitä sanotaan ihan selkeästi. kuitenkin meillä ihmisillä on aina välillä taipumus alkaa katsomaan itseemme ja ruveta sitä tai tätä pusertamaan ja suorittamaan.
***
Eilen käväistiin T:n vanhemmilla. On se vaan aina yhtä vaivaannuttavaa. On sellainen olo että se äiti katsoo mua ja syynää että onkohan tuosta mihinkään. :D ei olla kauheen montaa kertaa käyty kyl. et varmaan se ajan kanssa tulee rennommaksi. ihan mahdotonta jännittämistä, vaikkei pitäisi.
lumisade sankkenikin urakalla.
juttelin mesessä serkkuni kanssa joka asuu lontoossa. sielläkin oli jo keväistä, kukat kukki ja nyt onkin kylmenny..tullu räntää.
**
ainiin, A.V tulee kylään. siis poikaystävälle eli T:lle. pitää jotain leipoa, ehkäpä pannukakkua. ei mitään liian energiapitoista. :)