Pyykkikoneen ääntä kuunnellessa tässä hieman kirjoittelen. Eilen taustaäänenä oli mm. joku porakone tms. Tekevät kaukolämpöputkijuttuja. Piha on uudessa asussa kun yksi pihlaja piti kaataa ja asfaltti arvatenkin on nätisti kaivettu auki, maksimissaan kyllä parin metrin alueelta. Kolme viikkoa kuulemma homma kestää. 

Elokuinen kaunis päivä tänään, huomenna sitten siskoa tapaamaan Helsinkiin. Junalla sinne meinasin matkustaa. Pitäisi keksiä joku mukava perusruoka tälle päivälle. Uuniruoka, josta söisi 2-3 päivää... Maanantaina tehtiin pitkästä aikaa makaronilaatikko, joka alkaa olla lopuillaan kun miehellä oli sitä eväänäkin eilen ja tänään. Plus eilen kävi vieras jolle tarjosin ruokaa kun hän tuli suoraan töistä käymään. Karppaus on ollut pitkään päälinja omissa syömisissä, mutta välillä on kausia että syö sitten mitä syö. Onneksi ei tule kauhean pahoja vaivoja...maha kyllä on enemmän turvoksissa ja viljoista tuppaa tulemaan ihottumaa käteen. Että vähän pakkokin pitäytyä pääasiassa vähähiilarisessa.. Ja tietty vireys on toista luokkaa karpatessa.  

Keittiön puolelle tässä on nyt pikkuhiljaa siirryttävä jotta astiat häviäisi puhtaina kaappiin. Tein muuten yhden tiskausta helpottavan järjestelyn yhtenä päivänä. Tein listan ( tykkään listoista  ) jossa suurinpiirtein määrittelin astiat joita käytetään seuraavana kahtena kuukautena. Ja sitten vaihto. Esim. nyt elo-syyskuun on vihreät isot lautaset, vihreät isot juomalasit jne. Homman idea on että vain rajattua määrää astioista käytetään eikä tiskiä kerry niin paljon. Mieskin tietää että vain tiskikaapissa olevia astioita saa käyttää :D ....Sama juttu sitten haarukoille ym. Toivottavasti tämä olisi toimiva juttu! Ja samaan tapaan loka-marraskuu on taas eri astiat ja vaihto jälleen joulukuun alussa.