Laitoin juuri soimaan Finlandian.
Yhellä Näky konferenssin levyllä sekin on mukana. Rakkauden kuningas on sen levyn nimi. Siinä on monessa tosi hienot soittimet, ja hieno kuoro.
Vähän ajattelin että vois sen laulaa tulevan perjantain poweria-illassa. Kun lauletaan joululauluja silloin. Mutta koska se on ylihuomenna niin ajankohta sopisi tuonkin laulamiseen.
Se on niin HIENO!!!
Mun sivistys on aikas puutteellinen. Jokatapauksessa kuulin ekaa kertaa että tuo laulu on tehty ennen itsenäisyyttä ja sitä sitten jo laulettiin..
Tässä parina aamuna on ollu ääni tosi maassa ja ikävän tuntuinen kurkku. Molempia edeltävänä iltana oon polttanu uutta kynttilää. Sellaista tuoksukynttilää.paksua. Englantilainen toffee. On mul ennenkin ollu tuoksukynttilöitä, mutta enpä tiiä oisko to syypää. Vaikka tuuletin ennen nukkumaanmenoa. Tai sitten vaan on joku muu ärsytys siellä.
Tein eilen yhden kivan kortin ystävälleni. Syntymäpäiväksi. En saanu siitä hyvää kuvaa..mutta laitan sen tähän. Oli tosi kivaa maalata korttiin. Pitäisi olla vaan vielä vähän pienempi sivellin. Jos vaan inspiraatiota riittää niin voisi joulukortitkin tehä maalausperiaatteella. Kun ei tee liian monimutkaisia, ettei mee kaikki aika yhteen korttiin. Muutama kiva kuvio niin siinä se.
Pitää mennä tästä suihkuun ja lähteä Tonille itsenäisyyspäivän viettoon sitten.
Otan kakkuaineet mukaan, kun huomenna vika työpäivä ja sinne vien sitä.
Nam :P sellainen kuivakakku jossa on kahta suklaata. :)
Wau, aurinko pilkisti!!!