Aloitan tätä kirjoitusta nyt kolmatta kertaa. Jotenkin kämmänny jo kaksi kertaa :o
Jokatapauksessa ajattelin kertoa kuinka yksi laulu tänään vaikutti. Olin tullut työkkäristä ym. Ja kaikki asiat oli alkaneet ahdistaa pitkästä aikaa urakalla. Siis työttömyyteen liittyvät jutut, rahahuolet jne....
Tuollalailla ei nuo asiat olekaan pitkään aikaan alkaneet murehduttaa tuossa mittakaavassa kuin tänään alkoi. Olin soittanut T:lle kun se laittoi ruokatunnilla viestiä. Oli puhetta että alan kirjoittaa tai jotenkin purkamaan murheitani, jotta pää selkiäisi. Puhelun jälkeen alkoi vanha laulu soimaan ´päässä. Ennenkin se laulu on murheessa lohduttanut. Nyt taas. Ja siinä sitten rukoilin ja heitin murheeni Hänelle joka on niin kehoittanut tekemään. Siis: heittäkää kaikki murheenne Hänen päällensä, sillä Hän pitää teistä huolen.
Aloin sitten blogiin kirjoittamaan. Siellä ne murheet ovat nyt. :) Ei murehduta enää, eikä ahdista. Se oli nimittäin vähän isompi kuin jos joku asia vähän alkaa ahdistamaan. ( Ja sanottakoon tähän väliin että tiedän kyllä mitä on ahdistus. Ei elämä ole niin helpolla päästänyt. Tiedän siis mitä on jokapäiväinen ahdistus. Ja sitten myöskin sen kuinka Jumala voi auttaa, vaikka viiveelläkin. Ja murheet voi Hänelle jättää. Ja vielä: senkin tiedän ettei ahdistu välttämättä tuosta vaan lähde, mutta silti voi olla turvallisella mielellä Isän kämmenellä. Tai ainakin oppia PIKKUHILJAA luottamaan ..)
Oukey, jatketaan :)
Monesti mulla on laulut ollu niitä jotka on johonkin tiettyyn tilanteeseen osuneet. Tullu mieleen. Ja rohkaissut. Näin siis kävin tänään. Jee!

Ja tässä sitten laulun sanat. Netistä kopioitu. Ehkä itse olen käyttänyt hiukan eri sanoja mutta tuo kelpaa, siitä näkee sen ajatuksen.

1.Oi katsohan lintua oksalla puun, se laulaa niin kauniisti aina. Se korkeimman kiitokseen aukaisee suun, sen mieltä ei huolet ne paina. Se laulaen Luojaansa kiittää.

2.Se laulaen aamulla alkavi työt ja päättää ne laululla illoin. Niin rauhassa oksalla nukkuu se yöt, kuin vuode ois peitetty villoin, Ja kattona sillä on taivas.

3.Ei kylvä , ei niitä , ei myös kokoa se vastaisten päivien ruokaa, vaan aina sen mieli on riemuisena, ei huomisen huolista huokaa.Ja silti ei puutetta kärsi.

4. Oi jospa kuin lintunen päiväni vain myös kiittäen alkaa mä voisin ja murheetta vaikkakin puuttehissain, niin ain isän hoidossa oisin. Ei lapsensa tarvitse surra.