Hmm. taidan olla aika vaihtelunhaluinen joissakin asioissa. alkoi vaaleanpunainen tausta tökkimään, joten sehän piti vaihtaa. mutta en ryhtyny sen enempään. :)
Elämä taas on paremmalla tolalla. Lääke ja uni teki tehtävänsä.
Sanotaan että ihan mukavasti mennyt viikko tähän asti noitten pisteitten suhteen. Ei aivan mallikkaasti, mutta ihan tyytyväinen olen. Ja kun ei ota liikaa paineita niin motivaatio pysyy paremmin yllä.
Mikäköhän muhun on menny, kun haluan katsoa Idols kisaa..tai se joku extra tuli tänään. Koska nehän on varsin ärsyttäviä ne tuomarit. Viime kerralla kun katoin niin tuli kyllä koko ohjelmasta paha mieli. Ideahan perustuu toki siihen että toiset tippuu ja toiset pääsee jatkoon. Mutta silti tuntui pahalta se että pitää niin tökerösti, ilkeästi ja loukkaavasti se ilmaista. Mur. No, eihän kukaan mua pakota sitä katsomaan.
Tänään olikin vain pieniä väläyksiä.
Ja yleensäkään mun ei kannata kovin usein jäädä katsomaan tv:tä. Koska sitten kanssa katson sitä. Ei hirveen usein ole varsinaista tarvetta katsoa jotain sieltä, onneksi. Koska ei siinä ole järkeä jäädä siihen vaan tuijottamaan. Kun muutakin voisi tehdä.  Paremmin pystyy keskustelemaankin, kun on tv kiinni.
Nyt on aika mennä nukkumaan. Huomenna työnhakuun!!