Viikko harjoittelua takana. Mielenkiintoinen, paljon uutta. Muutamia "mokia". Saldo plussan puolella reilusti...
Paikka on Etevan toimintakeskus Lahdessa. Ensimmäistä kertaa siis kehitysvammaisten parissa. Jos kuitenkin tarkkoja ollaan niin 1.-2. luokkalaisena asuimme Ilonpisarassa ja siellä hengailin loma-asukkaiden parissa, ja joukkoon mahtui monenlaista lomalaista. Ja taas 4.-9. luokkalaisena asuimme Kiipulassa ja jälleen oli kosketuspintaa moniin erilaisiin ihmisiin. Varsinkin teininä hengailin iltaisin siellä missä opiskelijatkin. Tiistaisin oli auditoriossa elokuvailta. Vapaa-aika talo tuli tutuksi. Ja tietysti Kiipulan kievari josta tuli ostettua monet kerrat karkkia :)
Harjoittelua kestää viisi viikkoa, näin alkuun. Menen myös kuun lopulla lähihoitajaopintojen valintakokeeseen, sen tuloksesta osin riippuu jatkanko vielä viiden viikon jälkeen. Pitänee lähiaikoina lainata kirjastosta lähihoitajan matematiikkakirja ja vähän yrittää kääntää aivoja matematiikkataajuudelle. Ettei ihan olisi pää jumissa päässälaskujen kanssa. ;)

Varsin mukavia ilmoja on ollut. Ruusupapu kukkii! :) 
Sateeseen pitää kuitenkin varautua ( viime viikolla oli melkoisen märkä yhtenä päivä kotiin mopoillessani ), joten haimme tänään sade-asun. Hihoissa ja lahkeissa ( kuten useimmiten ) oli lyhentämisen varaa joten lyhensin ja pujotin kuminauhat. Paras tietenkin jos pidän asua "turhaan" mopon penkin alla ;) ...ei voi sanoa että kauheasti tänä kesänä olisi säätiedotukset pitäneet paikkansa, joten jospa ei nytkään tulevalla viikolla ;)