Viikonlopun tienoilla meni viime talvena ostetusta Riekerin talvikengistä vetoketju rikki. Stoppari oli irronnut ja tippunut minne lie. Lauantaina piti sitten kenkä viedä suutariin ja tiistaille sain työn valmistumispäivän. Muita pitempään kävelyyn sopivia talvikenkiä minulle ei ole joten ajattelin että voisimme suunnistaa Fidaan, josko löytyisi jotkut väliaikaiskengät. Ja löytyihän sieltä, Vikingin Goretexit jotka saivat mennä pesukoneeseen kevyellä ohjelmalla pestäväksi. Kuivumisen jälkeen kosteussuojaa ja vähän mustaa kenkäplankkia, oikein mainiolta näytti :) ...vähän tuntuvat kyllä jäykiltä kun ei ole koskaan tuollaisia kenkiä ollut...mutta kylläpä hyvin tukevat minun lattajalkaani :D ...mies osti tänä talvena Prismasta mustat Vikingit joten nyt ollaan lenkillä samikset :)

Auringonvalosta on saanut nauttia jo kolmatta päivää, mukavaa pitkän harmaan jakson jälkeen. Vaikka lumen ansiosta ei maisema ole sentään ollut harmaa!

Ihmisen käsikirjaan tein eilen ensimmäisen sivun ja kohta jatkuu. Ensi viikon torstaina on viimeinen takaraja palautuksella, ja minä ainakin sen joudun käyttämään.

Isoäidin neliöt ovat valmistuneet ERITTÄIN hitaasti. Menee aina joku muu juttu edelle vaikka oikeasti se olisi todella hyvää vastapainoa :) ...mutta siinä ei ole mitään aikarajaa, eikä takarajaa. Valmistuu sitten kun valmistuu....

Kanyylin laitossa avustamista harjoittelin eilen ( ja infuusion valmistelua ylipäätään ). Ja toinen "löytö": onnistuin vihdoin melko hyvin mittaamaan verenpaineen elohopeamittarilla. Ekalla kerralla kun harjoittelimme en ihan päässyt kärryille ideasta...ja sitten kun idea oli päässä niin syystä tai toisesta en kuullut stetoskoopilla mitään, vaikka se oli päällä varmasti! :) ....Eroja tuntuu olevan koulun stetoskoopeissa, eilinen yksilö oli nimittäin todella hyvä, kun testasi että onko päällä, ei jäänyt epäselväksi oliko :D ...selkeästi kovempi äänentoisto...tai millä nimellä sitä nyt voisi kutsua.

Kevät tulee! :) ..ja pääsee taas mopoilemaan. Nyt pitää lähteä n. tuntia ennen tekemään koulumatkaa, kahdella bussilla. Mopolla taas riittää kun lähtee puoli tuntia ennen, ajansäästöä siis :)

( Oli muuten todella hyvin korjattu vetoketju, uusi stoppari ei lähde irti ennenkuin sen irrottaa jollain teräaseella. Ehdottomasti toiseen samanlainen! )