Näinpä kävi. Aloitin lähihoitajaopinnot viime viikon maanantaina. Tällä viikolla sitten sattui olemaan neljänä iltana "vapautuksia" atk:sta ja äidinkielestä. Vasta huomenna on tunteja. Minä tyttö se tulinkin sitten lauantaina kipeäks. Ei tarvinnut miettiä miten vapaan ajan olisin tuhlannut.. ;)

Tulevalla viikolla sitten pääseekin tositoimiin. Alkaa yksi osuus Kasvun ja kehityksen tukemisen osiosta. Nimeltään kasvu, kehitys ja kulttuuri. Olenhan aikanaan suurimman osan niistä opiskellut mutta näyttöä varten mukava palautella teorioita mieleen. Osan kyllä suosiolla "henkilökohtaistin". Eli suurimman osan liittyen ohjaukseen ja luovaan toimintaan. Onhan sentään työkokemustakin päivähoidosta...
Ruotsi, englanti ja matematiikka olivat myös niitten aineitten joukossa jotka aion käydä, juurikin muistin virkistämiseksi... Ja kielissä tulee alan sanastoa jota ei aiemmin ole tullut opiskellessa vastaan. 

Harmi ( vanha juttu jo.. ) että kuvat jossain vaiheessa hävisivät galleriasta. Pikkuisen aloittelin tsekkaamaan niitä kirjoituksia joihin olen kuvia lisännyt. Joko lisään kuvan tai poistan tyhjät kehykset :) 

Vieläkin on nenä tukossa ja muita lieviä flunssa oireita. Toivottavasti menis jo pian mäkeen tää! :)

Parin vuoden projekti tässä tosiaan on edessä uuden ammatin hankinnan merkeissä. Näin etukäteen näyttösysteemi hieman hirvittää.. Edellisen kerran kun opiskellessa on ollut vielä vanhaa tyyliä, tai kai se vieläkin nuorisoasteella on joka ammatissa..

Harjoittelu oli kaikenkaikkiaan todella mieluisa, siirryin Nastolan liikkuvaan päivätoimintaan parin viikon jälkeen. Pidin siitä vielä enemmän. Asiakkaiden vammat olivat vaikeampia mut mainiota porukkaa oli! Ja hyvä työilmapiiri kans :)