Kivasti on varvas parantumaan päin, kokeiltaessa jo vaikuttaa vahvalta :) ..senverran paljon sairastelulla oli vaikutusta että työssäoppiminen katsottiin parhaaksi keskeyttää. Ei mielekästä, eikä myöskään hyödyllistä, ole tehdä pitkin syksyä yksittäisiä päiviä jotta saisi harjoittelun kasaan. Onneksi koulun puolelta on joustoa, näin pääsen kuitenkin aloittamaan osaamisalan, suoritan vain keväällä ennen osaamisalan näyttöä nyt keskeytyneen työssäoppimisen, ja näyttö myös siirtyy luonnollisesti keväälle. Nyt tekeillä Hoidon ja huolenpidon tutkintosuunnitelma, kova homma mutta eiköhän se siitä ;) ....Ja syyskuun 3. päivä alkaakin Mielenterveys-, kriisi-, ja päihdetyön osaamisala.

Sienimetsällä hieman on käyty ja löysin minulle ( meille ) uusia tuttavuuksia, nimittäin suppilovahveroita. Vahingossa löysin kun katsoin että joku on kerännyt kantarelleja, mutta jättänyt jalat maahan. Vaan joku olikin jättänyt SUPPILOVAHVEROIDEN jalat maahan....ja kerännyt vain "hatut" ....minun onnekseni, näin sain tutustua uuteen sienilajiin :) 

Mustikat jäivät keräämättä tänä vuonna, onneksi äiti on metsällä käynyt ahkerasti ja häneltä niitä saimme! Edellisvuotisia on vielä pirtelöön ja muuhun laitettavaksi, ettei mustikoiden suhteen ole hätäpäivää kun tuorettakin on lisäksi!

20130825_143422-normal.jpg

Kerrostalomme oven suulla oleva kukka. Kukat ovat vähän jo heikommassa hapessa mutta joukossa kauniita yksilöitä. 

Suppilo-normal.jpg

Ja sitten pieni suppilovahverolöytö :)

*****

Huomenna parturiin, toissapäivänä leikatut hiukset osoittautuivatkin hieman ( enemmänkin ) epätasaisiksi. Useimmiten olen tyytyväinen vakipaikkaani, osaa leikata hyviä malleja ja sellaisia että niiden kanssa voi elää vähän pitempäänkin vaikka malli "kasvaisi" yli. Ehkä vähän vaikea pyytää korjausta, mutta ne ovat selkeästi pitemmät ja enemmän hiusta toisella puolella kuin toisella. Ja muutakin pientä mutta selkeästi epätasaista löytyy....