Vähän yli viikko kulunut edellisestä kirjoituksesta. Aika menee nopeasti. Viikko oli todellakin väsyttävä, ei kuitenkaan niin paha kuin olisi voinut olla. Eilen ja tänään kyllä väsymys ollut sitä luokkaa ettei olisi tullut mitään töihin menosta. Huomennakin saan vielä vain olla ja tehdä mitä mieleen juolahtaa, tai olla tekemättä Torstaina vasta iltapäivästä olisi menoa jälleen!

Tänään tulisi illalla jälleen Suurin pudottaja ohjelma. Omat "heikkoutensa" ohjelmassa on, mutta silti haluan ohjelmaa seurata. Kuitenkin se omalla tavallaan "tsemppaa" omaa elämää tuolla alueella. Vuoden verran olen pitänyt aika ajoin kirjaa senteistä, aloituspäivämäärä on helmikuun 10. päivä viime vuonna. Pudotusvauhtihan mulla ei ole päätä huimannut..kuitenkin siinä 4-5 kilon paikkeilla se on viime tammikuusta/joulukuusta lähtien. Jollekin se olisi pieni voitto, minulle kuitenkin vähän suurempi voitto. Ei kyllä megavoitto kuitenkaan Vaihtoehtona olisi a) ei lainkaan muutoksia b) muutoksia ylöspäin pahimmassa tapauksessa c) vain 1-2 kiloa muutosta. Ja kun tämä on tälläistä hidasta mutta pysyvää niin eikös se ole kuitenkin hyvä?

Ja niistä senteistä vielä. Muutoksia on tapahtunut näin:

Vyötärö -10cm. Lantio -7,5 cm. Rinnan alta -5 cm. Jostain keskipaikkeilta ylävartaloa -5,5 cm. Navan kohdalta -5,7 cm. Polven yläpuolelta -3cm. Polvesta 20 cm ylöspäin -1,5cm. Reiden leveimmältä kohdalta (edestä katsottuna) -5cm. Käsivarsi -1 cm. Pohje -1,5 cm. Yksi ehkä nopeimmista muutoksista on kesällä ja tänään mitatussa rinnan ympäryksessä, -9,5 cm. Molemmissa mittauksissa on ollut uudet ja hyvät liivit (max 2 viikkoa vanhat) Tämänpäiväisissä liiveissä kyllä pienempi ympärysmitta ja isompi kuppi :O ..mutta toisaalta ei silloin pitäisi itse rintojen ympärysmitta olla pienentynyt. No, oli miten oli niin muutosta on tapahtunut, ihme juttu! :O 

 

Eipä muuta tällä kertaa!