Olemme tehneet kotisivun yhdessä mieheni kanssa, tai minä lähinnä ollut assistenttina Kyseessä ei ole omat kotisivut vaan teimme ne "tilaustyönä". Ja tokihan minä sen sivun tänne linkitän! Käyhän katsomassa:  Elämän Laulu.

Maaliskuu alkoi loskaisena, kaikki ne sataneet lumimäärät ovat pikkuhiljaa muuttumassa sohjoksi. Kuitenkin todella PIKKUHILJAA, sillä pakkasta ovat jossain vaiheessa taas luvanneet, jos kerran talvi kestää maaliskuun loppuun asti. Mene ja tiedä! Lumiukko oli ilmestynyt kerrostalon pihalle, muuten aika vähän lumitaiteiluja näyttää pihalla olevan. Ehkä lunta on liikaa :O ..ja yksinhän ei noilla keleillä voi lapsia päästääkään ulos. Kun eihän ne aina muista ettei talon viereen voi mennä kun katolla on lunta PALJON ja ne voi sieltä pudota päälle!

Ilta alkaa olla aika pitkällä jo, siinähän se on mennyt kotisivun parissa, vieläkin mies tuolla jotain pientä hienosäätöä tekee. :)

Palautin kirjastoon pitkään lainassa olleet kirjat, uusintamahdollisuus tuli käytettyä useamminkin kuin kerran. Samalla matkaan tarttui uusia kirjoja: romaaneja sekä  VHH-ruokavalioon liittyviä kirjoja.

Tänään palautettujen kirjojen joukossa oli yksi josta tässä lainaus, ehkä itsestäänselvyys mutta niin totta:

"Tunne ei mene koskaan pois sillä että se kielletään. Päinvastoin, silloin se alkaa hallita vielä enemmän. " (lainaus kirjasta Tunteet ja syöminen)