Kohta se on joulunaika virallisesti ohi, kun tullaan loppiaiseen. Eikös silloin viimeistään lennä kuusi mäkeen jne.
Saapi nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Millaisia työjuttuja tulee. Ja mitä seurustelu tuo tullessaan. Myöskin lauluryhmän vetäminen pääsee vasta kunnolla vauhtiin. Nuorten aikuisten illatkin ovat työn alla. Millaista etenemistä siinä tapahtuu. Kaikenlaista. Ja mitä kaikkea sitten tulee sellaista mitä ei osaa odottaakaan. Nuo ovat vielä sellaisia, joita voi ajatuksissaan tarkastella. Elämässä tapahtuu kuitenkin yllätyksiä, joita ei osaa odottaa.
Oikeastaan voisi ajatella: Mitä Taivaan Isällä on suunnitelmissa?
Lähijutut on kuitenkin työ ja seurustelu ja nuo srk jutut. Ja ihan akuutteja on nämä joidenkin tunteiden käsittelyt pois päiväjärjestyksestä. Tilan tekeminen positiivisille tunteille.
Tulipa tosi kiva järjestys tänne asuntoon eilisien toimenpiteiden ansiosta.
Erittäin hyvä. Jakaa tämän yksiön paljon paremmin. Tonikin sanoi että ihan kuin olisi tullut enemmän tilaa. Siltä se tosiaan vaikuttaa. On kunnolla erikseen nyt sänky ja tietokonepöytä sekä sitten "olohuone" :)
Äh, mikäköhän ilo tästä blogista oikeen on. Eihän tätä kukaan pakota pitämään. Mutta toisaalta on hauska jotain välillä höpöttääkin. Ja muokata ulkoasua tarpeen tullen. :)
Ehkäpä nyt tämä tuntuu vähän tököltä koska on niin paljon sellaista mitä tekisi mieli kirjoittaa, mutta eihän tähän niitä kirjoiteta. :)
Sitä varten kirjoittelen erikseen koneelle muuten.
Sain joululahjaksi nallen. Toivoinkin jotakin pehmolelua.. :) Toni hallitsee nallen eläväksi tekemisen. Nalle on ihan kuin se olisi elävä kun Toni sillä ilmeilee......
Laitan tähän nallen kuvan, jahka saan sen puhelimesta koneelle.