..kirjoitan tänne.
Viikonloppu meni aika lailla menossa jossakin. Lauantai-aamuna yheksältä alkoi kahvion ym.järjestäminen ylistyspäivää varten. ja puoli viiden maissa sitten kaiken urakan jälkeen osallistuin itsekin. oli TOSI HYVÄ seminaari!!! Wellu ryhmineen veti ylistyksen ja Wellu opetti sitten. Harasho!
Mukavasti meni työpäivä ja ilma oli tänään mitä loistavin.
Nyt alkaa olla kevät OIKEESTI tulossa. Ei mitään haaveilua että "kyllä se kevät tulee".. vaan nyt se tekee tuloaan, really. Ihanaa. Join osan päiväkahvista parvekkeella töitten jälkeen, kun vähän aurinko siihen paistoi. Ostin yhden pullan kaupasta, oli tosi hyvää. Ja alkoi tekeen mieli leipoa pullaa itekin. ehkä sitten viikonloppuna. pitää vaan sitten niitä jollekin antaa ja viedä vaikka töihin maanantaina, ettei syö ite kaikkia.
Se, että ne laittaa pakkaseen ei kauheesti auta, paras kun sielläkään ei kauheesti oo..Meni muuten viime viikon pisteen aikas hyvin. olen tyytyväinen ja tämäkin viikko näyttää lupaavalta.
Keskiviikkona on TILIPÄIVÄ. Meinasin sitten ostaa hiusvärin ja laittaa vaaleeta väriä..
Ei voi muuta sanoa kuin että Jumala vastaa rukouksiin ja AUTTAA. en nyt enempiä lähde selittämään. mutta niin se vaan on. tämäkin päivä on siitä todistus. Ihmeellinen Hän on, ihmeellinen Hän on, ihmeellinen Hän on, Jeesuksemme. On kaiken Kuningas, Hän Herra, Valtias. Ihmeellinen Hän on, Jeesuksemme.
Mua kiinnostais virkata pontco..en ole koulunaikojen jälkeen virkannu kylläkään, mutta ei kait se niin vaikeeta voi olla. vois ainakin kokeilla. sitäpaitsi vaikka näin keväällä aloittais tehdä, niin ois motivaatiota paremmin kun sitä voi kesällä pitää viileemmillä ilmoilla ja iltaisin. ettei tarviis ajatella "tässä mä nyt virkkaan, mutta tätä ei voi pitää vasta kuin talvella" varmaankin vaalea sen pitäis olla, koska tummanruskea mulla on jo..Hmm.. pitääpä katsoa jos löytyis hyvä ohje ja sitten vaan langat ja koukku ostamaan.