Steinerkoulussa eilen meni ihan hyvin. Sieltä siis soitettiin tulisinko kertomaan helluntaiseurakunnasta.. valinnaisen uskonnon tunnille. Sain srk:sta Power Pointin, jonka muokkasin sinne sopivaksi.
Enhän mä tuollaista ole koskaan tehnyt..siis vieraillu koululla srk:n merkeissä. Siihen nähden kai vois sanoa että meni tosi hyvin. Mutta jos sanotaan että meni ihan hyvin, niin ollaan lähellä totuutta :)
Oppilailta tuli joitain kysymyksiä, olin sanonu että kesken saa kysyä myös. Ja opettaja kyseli sitten kanssa. Kysymyksethän on aina siinä mielessä jänniä että ei tiedä etukäteen yhtään mitä kysytään. Ja en tiedä kuinka hyvin sain vastattua niihin. Kuten "mikä on palvelun armolahja"..?
Yliluonnolliset armolahjat on toisaalta helpompia selittää.. Mutta jotakin juttuja mä tohon sitten vastasin. Että se voi olla luonnollinen kyky ihmisellä., jonka Jumala siunaa. Tai sitten voi saada johonkin tilanteeseen esim. yliluonnollisen rohkeuden. Sitten selitin vielä kuinka srk:aa kuvataan Kristuksen ruumiiksi jossa on erilaisia osia, ja yksittäinen ihminen voi olla sitten jokin osa esim. sormi. Ja joku sitten palvelee ja joku saarnaa....
Jotain tuollaista...

Illalla vielä oltiin kuoron kanssa kokouksessa. Tilaisuuden aiheena oli Lähi-itä. Mukana oli Niilo Närhi ja Hannu Lahtinen. On se hienoo nähdä kun joku kertoo niistä mitä kaikkea maailmalla tapahtuu. Muslimeita tulee uskoon ja kaikkee.. Huomaa vain kuinka sitä niin helposti vaan elelee mukavasti elämäänsä ja into ja tuli hiipuu. Ainiin. harjoituksissa huomattii että yhden laulun solisti puuttui, ja yks ehdotti et mä voisin tuurata. No, sitten harjoiteltiin. Ois se varmaan ihan hyvin menny. Muttei sitä laulua sitten laulettukaan. Sanoin että voin tuurata toiste kyllä jos ei itse solisti ole paikalla..