..tämä flunssa. Nuha alkaa olla jo ohi, mutta kurkku ärtynyt edelleen. Ja höntti olo.
Mun mittapuun mukaan pientä lämpöä, kun peruslämpö on normaalia alhaisempi. Saa jäädä Kelat tältä päivältä. Ei viitti lähteä seikkailemaan tuonne ulos, kun ei oo IHAN pakko. Ja taas yksi tekosyy lykätä asioita..heh. Ei vaan, tää on kyl kunnon syy :)
Nuo monet, monet ruokablogit on mielenkiintoisia, kun ihmiset laittaa sinne kuvia mukaan. Hyviä ohjeita löytyy. Joltakin löysin hyvän kakun ohjeen, jonka toteutan viimeistään toukokuun lopussa, kun 30 v päivä koittaa.. Ohje löytyy Hellapoliisin sivuilta.
Ei voi oikein kauheen usein kokeillla uusia juttuja, varsinkaan noin isoa. Kun ei niitä syöjiä niin paljon ole... Ehkä jos pitäis jonkun vappujutun, niin silloin ehkä vois..
Onneksi voi kuiteskin erilaisia ruokajuttuja kokeilla ja pientä leipomista. Yritän siis edelleen pysyä ruodussa näitten syömisten suhteen. On niin vaikeaa..helposti syystä tai toisesta pyörtää omat päätökset. Takkuaa, takkuaa. Mutta vaihtoehtoja ei ole. Joten periksi ei anneta. Onneksi alkaa olla kohta toi varvas kävelykunnossa, niin pääsee lenkille.
Viimeksi tässä tilassa menin ryhmään, ja se varmaan silloin oli se joka antoi tsemppiä. Sen jälkeen oon onnistunu ihan omin neuvoin. Mutta nyt ei taas meinaa irrota millään. Yritän kuitenkin.
Ne vanhat tottumukset on niin syvään juurtuneita. Vaikka muutama oleellinen asia on jääny pysyvästi pois, aiempien yritysten myötä, niin silti niitä huonoja tottumuksia on vaan....ihan liikaa. Toki, jos vielä niitä söisin tähän lisäksi, mitkä on jäänyt lähes kokonaan pois..niin paljonkohan painaisin :O :O Ei ajatella sitä. Että onneksi on siis jotain muuttunu. Ja siihen taas pyritään.
Viime aikoina olen hurjan vähän syöny ulkona, plussaa siitä!!!