Mittari näyttää plussaa. Iso muutos noihin joulunajan säätiloihin. Lunta tosin on tullut niin paljon että siitä riittää sulamaan, ettei ihan heti näy musta maa. Ja hyvä niin! Tuulee....

Käväisin juuri vilkaisemassa ikkunasta jäikö minulle jotakin kolattavaa kun traktori kävi hetki sitten. Ja olihan sitä jäänyt, siinä tälle päivälle pientä liikuntaa..Ellei joku muu ehdi ensin. Usein mieluummin tekisi jotakin hyödyllistä kuin lähtisi lenkille. Talviaikaan kerrostalossa tuo lumien luonti on semmoista, kesäaikaan ei juurikaan hommia ole. Syksyllä ja keväällä tietysti haravointia, siihen en olekaan osallistunut. Katsotaan keväällä josko innostuisi. Jos tekisi omia aikojaan, ei niin kiinnosta tuo muiden asukkaiden kanssa höpöttely.

Tai mistä sitä tietää kuinka mukavaa se olisi... 

Vastapäätä olevassa kerrostalossa on alkanut syksyllä iso remontti. Asukkaat ovat siis joutuneet lähtemään siksi aikaa pois. Osa kuulemma palaa takaisin ja osa sitten on lähtenyt pysyvästi pois. Vuokra nousee n. 100 eurolla. Meidän talossa kyseinen remontti tulee parin vuoden päästä, jos meitä edellä olevan talon remontti pysyy aikataulussa. Me aiotaan muuttaa pysyvästi toiseen paikkaan. Minne, sen aika näyttää :)

Neulontainnostus on jatkunut. Tässä välillä halusin opetella villasukan neulomisen, ja kun siihen tuli sopiva tilaisuus (ystävien "kädestäpitäen" neuvominen) niin pari muuta juttua jäi odottelemaan valmistumista. Sukanteko meni edelle. Olisin äidiltäkin saanut neuvoa mutta koska halusin oppia pian niin otin ensimmäisen tilaisuuden vastaan. Niin, mainittakoon etten oikein osaa kauhean hyvin tavata noita sukanteko-ohjeita..ainakaan vielä. Joten siitä syystä oli helpointa ja järkevintä opetella "kädestäpitäen"... Tein siis ystävien luona lyhyen varren ja siihen kantapään. Ja se on edelleen tallessa, voin tarkistaa ja muistella siitä miten mikäkin kohta meni.

No, ensimmäinen sukka oli sitten jo melkein valmis kun totesin että se on aivan liian löysä. Liikaa silmukoita minun jalankokooni nähden. Vanha tekijä olisi heti tarttunut asiaan, minä vasta loppumetreillä totesin asian "vakavuuden". Eipä hätää, purin sukan ja saan näin lisäharjoittelua. Nyt aletaan olla sukassa pian kantapään kohdalla, ja tulee muuten hienompi (ainakin omasta mielestä) kuin ensimmäisestä versiosta.