Laitoin uusiin multiin joku viikko sitten erinäisiä kasveja, tai joitakin ihan ensimmäistä kertaa, kuten juurtuneen juorun ja siemenistä ruohosipulia. Multa oli todella kuivaa eikä sitä meinannut saada kostumaan istutusvaiheessa. Sinne menivät kuitenkin kasvua odottamaan. Tänään sitten laitoin kaikki uuteen hyvään multaan. Ruohosipulit kyllä esimerkiksi lähtivät itämään eikä juorukaan kuollut, mutta ei niillä ruusuista tulevaisuutta olisi ollut joten...nyt voi ehkä odottaa jonkinlaista kasvun tuotteliaampaa edistystä!

Pääsiäislauntaina vaihdoimme meidän parhaiten menestyneeseen kukkaan uudet mullat ja ruukun! ( jossain vaiheessa se taisi olla ainoa kukka joka oli hengissä, heh) ja se näyttää hyvin sopeutuneen uuteen ruukkuun. Jännä kun se itsekseen heiluttelee lehtiään, vaikka ei minkäänlaista ilmavirtaa pitäisi olla....

Ilmavirrasta puheenollen ulkona tuulee aika voimakkaasti! Aikaisemminkin päivällä tuuli jonkinverran ja oli kivan lämmintä ja keväistä. Nyt tuuli yltynyt!

Kuuntelin tuossa juuri YouTubesta vanhaa lempparibändiä (yläasteella) eli Guns N' Rosesia. Biisi oli Noverber Rain ja sehän olikin aika pitkä, vähän yli 9 minuuttia. Äitini varmaan hyvin muistaa vielä kyseisen ajan vaatteet ja kirjoituksen farkkutakin selkämyksessä Ei niitä varmaan voi olla muistamatta! Aika hyvin osasin bändin logon kyllä kirjoittaa, vaikka itse kehunkin. Ja jos muistan oikein niin kirjoitin sen naapurin pojallekin, tai jonkin tekstin ainakin! ...niin ja olihan mulla Guns N' Roses collegepaita, yhdeksännen luokan luokkakuvassakin se oli! Serkun kanssa yritettiin kovasti pystyä laulamaan yhtä pitkään kuin Axl, Don't cry kappaleen loppulauseessa...taidettiin melkein onnistuakin (laulun kauneus ei ehkä kuitenkaan korvia hivellyt).

Nyt kun alettiin muistelemaan nuoruutta niin ensimmäisiä idoli oli Tom Cruise, kuvia löytyi seinältä monta, siitäkin joku dokumenttikuva olemassa . Useat fanituksen kohteet olivat samat serkkutytöllä ja minulla. Monet kerrat oltiin toisillamme kylässä viikonloppuisin ja lomilla. Vanhemmat ajoivat aina matkan puoliväliin ja siinä tehtiin vaihto.

Tom Cruise oli siis yhteinen idoli, samoin siitä seuraava eli Madonna. Guns N' Roses niinikään oli yhteinen sekä joitain muita kuten Nirvana ja Skid Rowkin jonkin verran. Nuo jälkimmäiset olivat jonkinverran enemmän serkkuni makuun. Sitten oli yksi jossa meni mielipiteet suht pahasti ristiin, nimittäin serkkuni ei pitänyt Eppu Normaalista ja minä pidin siitä kovasti! Serkku fanitti Miljoonasadetta. Minä kyllä ihan kivasti pystyin sitäkin kuuntelemaan, mutta serkkuni ei oikein sulattanut Eppuja.

Näin muistellessa tulee kaikenlaista mieleen: serkullani kuuntelimme radiosta musiikkia, taisi olla ohjelma mihin voi soittaa ja lähettää terveisiä. Niistä ohjelmista sitten bongailimme (silloin ei käytetty sanaa bongata, by the way) hyviä biisejä ja äänitimme kasetille! Meillä oli myös yksi hauska juttu, nimittäin laitoimme kaikkia vanhoja vaatteita päällemme ja meikkasimme, sitten otettiin kuvia ja muutenkin "esitimme" jotain roolia. Aina vaatteet eivät olleet välttämättä vanhoja mutta muuten yhteensopivia tyyliltään. Se oli sitten mukavaa! Serkullani löytyy niistä valokuvia joitakuita. Meillä kotona kerran esitimme Eppuja, minä olin Martti Syrjä ja yritin näyttää ilmeellä Syrjältä (aikamoinen ilme kyllä, siitä on kuvakin). Serkkuni oli sitten kitaristi. Toisessa esityksessä serkkuni oli Rainer Friman ja laulu oli linnut. Ja käsi liikkui :D Kaikkea mukavaa kerrottavaa olisi, tässä oli pieni väläys teini-ikään!