Onpas kivan makuista Jacky makupalaa, suklaa-toffee. Uutuus. Ja vieläpä vähälaktoosinen. :P
Tätä blogia voisi melkeinpä nimittää sairaspäiväkirjaksi. Koska näköjään kirjoitan tänne aina sairaslomalla. Nytkin sellainen tuli, kun flunssa paheni uudelleen. Pari päivää. Plus viikonloppu. Ja maanantaina terve :)
Ensi viikolla onkin mulla viimeinen työpäivä tuolla työpaikassa. Torstaina. Irtisanoin pölyjen aiheuttaman hengitystieoireiden takia. Ja taitaa kosteusvauriojuttujakin olla kyseessä. Ainakin mitä voi päätellä vesien sisään tulosta keväällä, sekä kupruilevasta ym. maalipinnasta.

Odotan joulua. En tiiä mikä juttu joulussa on, mutta aina sitä odottaa. Tietty jouluun liittyy kaikkea valmistelua ja kynttilöitä plus muuta sellaista. Tämä joulu on ehkäpä erilainen verrattuna muihin jouluihin.

Radiossa tulee ohjelmaa IRR TV:n työstä. Elikä kuulee venäjän kieltä. Joku siinä kielessä sykähdyttää. Kaipa se johtuu kun siellä on käynyt, viettänyt kaksi viikkoa. Aina kun sanon muutamia osaamiani sanoja jollekin venäjänkieliselle, tulee sellai olo että haluis oppia sitä kieltä kunnolla. Toisaalta se vaatii työtä aikas paljon. Ja onko siitä mitään hyötyä koskaan. Haluisi jotenkin olla siitä varma että se tulis kanssa käyttöön jos siihen uhraa aikaa.