Tuossa otsikossa on jotakin totuuden siementä. Nimittäin, mä nukuin taas tosi pitkään. :O
Sain kesken unien viestin: mitä touhuat? Ja alkoi PIKKASEN hävettää, kun vastasin etten vielä mitään::
Mutta ihan hyvä seuraus tuosta oli, koska nousin ylös ja laitoin pyykit kuivumaan. Ja muutenkin terästäydyin ja lähden kohta hoitamaan jotain asioita kaupungille.
En tiiä kyllä, että onko sitä vaan niin levon tarpeessa, koska unta riittäis ja riittäis. :)
Saas nähdä tuleeko tästä vielä talvea, ennen kuin alkaa jo kevät lähestyä. Nytkin tuolla on kuin syyssää. Lehtiä maassa ja taivas erisävyisillä harmailla maalattu. Aikas kuivaa, sade on lakannut. Yöllä tuuli kovasti. Ja jossain vaiheessa satoikin.
Mulla olis jonkinsortin tavoite. Toukokuun loppuun mennessä -10kg. Voin vaikka onnistuakin. Ja muutenkin tulee sitten terveitä ruokatottumuksia. En mihinkään ryhmään mene. Mutta kyllä niillä pisteillä lähden liikkeelle. Ehkäpä tarviin niitä tappiin asti. Mutta ennenkin niillä on pitemmäksi aikaa oppinu uusia tottumuksia. Joten ei ne huonoja oo. Ja kun käyttää järkeä, niin ei huolta. Meinaan niitten pisteitten kanssa. Turha sitä on mausteita ym alkaa mittailemaan. Hedelmiäkään en laske. En niitä syö niin paljon että niillä lihoisin. Ja joitain muita mielestäni järkeviä omia sovelluksia käytän. Pysyy mielekkäänä ja silti homma toimii.
Että sellaista asiaa tänne tänään. Melkeinpä tuolla aurinko pilkistää. Ehkäpä illalla oisi lenkin paikka. Moi!!