Lisäsin tuonne sivuun MixPodin, siinä muutamia biisejä joista pidän. Musiikin voi halutessaan pysäyttää jos se häiritsee!

Tänään on ollu veto niin pois kuin olla ja voi! ..Parin menevän päivän jälkeen teki hyvää vain ottaa rennosti päivä! Enpä tässä iltasellakaan mitään erikoista ole puuhannut, enkä aiokaan

Pitkästä aikaa kävin kirjaston pianonsoittohuoneessa soittelemassa tunnin verran maanantaina. Voi todella sanoa että pitkästä aikaa, koska edellinen kerta on ollut ehkä opiskeluaikana ja opiskelut päättyivät keväällä 2003. Toki olen muuten soitellut silloin kun se on ollut mahdollista. Etenkin seurakunnalla kävin jossain vaiheessa soittelemassa jos siellä ei ollut mitään tilaisuutta, ja vielä oli sopivat avaimet   ...remontin jälkeen en ole uusia avaimia pyytänyt joten soittamaankaan ei niin vaan pääse haluamallaan ajalla  ..meillä on tietokoneeseen liitettävä soitin kyllä joten sillä voi sitten välillä soitella. Jossain vaiheessa kyllä on hankittava jokin kosketinsoitin että voi helposti ja milloin vain alkaa soittelemaan! 

Niin, lauantaina myöskin pitkästä aikaa olin säestämässä srk:ssa Tullaan tutuiksi-illassa. Vaikka paljon osaan lauluja niin joskus tulee eteen niin vaikearytmisiä kappaleita ettei ole tosikaan. Näin oli lauantainakin. Ihmiset saivat siis pääasiassa toivoa lauluja, käytössä sellainen lauluvihko jossa monenlaisia lauluja! Ja siellä oli tämä yksi vaikea tapaus, joskus olen laulua kuullut mutta olenko koskaan soittanut, voi olla että en. Jotenkin tauot olivat erikoisesti laitettu ja jos säestäjä on epävarma niin ei hommasta oikein tule mitään.