..ja kahvia!

Aika hetkeksi katkaista blogin hiljaiselo. Yli kuukausi viime kirjoituksesta.

Sain jokin aika sitten kaksi tupsua ruohosipulia uuden tutun lahjoittamana. Hänellä niitä oli senverran että halusi antaa muillekin. Minähän en vastustellut ;) ...Äidiltäni taas sain kaksi ruusupavun tainta kun kävin hänen luonaan eilen kesäpäivää viettämässä. Maanantaina sain syntymäpäivälahjaksi valita jotakin ja minäpä valitsin 4 pelargoniaa. :)

Hetki sitten sain kaikki mukavasti paikoilleen, lisäksi multaa hakiessani ostin vielä pienen muratin ja petunia surfinian (valkoinen). Pelargonia saivat paikan toisessa parvekelaatikossa, laitoin vielä samalle kohdalle kuin alakerran naapurin pelargonialaatikko, hehe. No, minkäs teet kun niin vain näyttää parhaimmalta. Hänen kukkansa ovat kylläkin aivan kirkkaanpunaisia joten en sentään täysin häntä matkinut. Petunian ja muratin laitoin amppeliin. Ruusupavut istutin suurehkoon ruukkuun ja laitan ruukun sitten aikanaan johonkin korkeammalle päätyseinän viereen kiipeilemään kunhan kasvu pääsee vauhtiin. Nyt saa ruukku vielä oleilla lattialla. Ruohosipulit niinikään ovat ruukussa lattialla ja siellä saavatkin olla koko ajan. Toiseen parvekelaatikkoon laitan huomenna punaista köynnöskrassia ja valkoista tuoksuhernettä (siemenet likoamassa) kasvamaan. Köynnöskrassia laitan myös amppeliin ja joitakin tuoksuherneen siemeniä ainakin tuikkaan pelargonialaatikon reunamille.

Ja mitä otsikossa mainittuun täytekakkuun tulee, se oli maanantaina tehtyä synttärikakkua pakastettuna. Nam. Ja kahvia kyytipojaksi tietenkin.