"Uhkaavasti"  joulu se vain lähestyy. 22 yötä jouluaattoon, laskin aivan itse eilen, vai mikä päivä se nyt oli 

Kävin eilen vähän herättelemässä joulun tuloon itseäni Apa Ali-Löytty & bändin joulujutulla. Taivaat avautuu -Joulupraise, jos kiinnostaa, katso infoa täältä!

Joulukorttejakin hieman tullut tehtyä, vaikkakin todella pienemmällä intensiteetillä kuin viime vuonna, vaihtelee tuo inspiraatio... Laitan tähän muutaman kuvan korteista...

Laitoin eteiseen hieman uudella tavalla joulukortteja esille, siis osa niistä mitä on vuosien aikana kumpikin saanut.. Nyörit kuumaliimalla (maalattu seinä) seinään kiinni ja siihen sitten pyykkipojilla kortit kiinni. Neljä "pyykkinarua" on tällä hetkellä, yksi täytyy sitten myöhemmin jos ja kun tulee joitakin kortteja tänä vuonna. Jos on sopiva paikka niin voisi laittaa ihan johonkin missä nyörit olisi vaikkapa seinästä seinään, oli aidomman näköinen "pyykkinaru", meillä vain tuo oli ainoa mahdollinen vaihtoehto..mukava noinkin! :) ....ja kuumaliima lähtee ihan suht helposti pois...kun vähän jaksaa rapsuttaa tai hieman vaikkapa hiustenkuivaimella lämmittää...!

Ja tässä niitä kortteja