Löytyipäs varsin mukavannäköinen tausta tälle blogille, kun en osaa ihan omaa vielä luoda..
Jospa sitten jatkaisi tähän vielä, kun kerran on alettu.
Ja sitten käydä katsomassa muita blogeja, että sais vähän vinkkiä mitä kaikkee tänne vois kirjoittamisen lisäksi laittaa.
flunssa alkaa olla jo voiton puolella, kyllä se kestikin sellaisena että piti olla pois töistä. No, jos nyt käyn vilkaisemassa muita blogeja. Hei!
Alkutekijöissähän tämä vasta on, mutta jo vähän on uutta opittu. yhden sivunkin sain aikaiseksi. :) nyt vaan en tiiäkään mitä tänne kirjottais, kun tää on nyt "avattu".
ihan uusi tilanne :o. mutta eiköhän tähän totu ja alkaa juttuakin tulla????? pitäisi vaan keksiä vielä kaikenlaista muuta sälää. mutta nyt ei enää tule mitään mieleen, alkaapi aivotoiminta hidastua kummasti. ainakin vielä illalla ollut tylsyys karisi kun sain tämän alulle.
Rajansa on flunssan takia kotona olollakin. sairaslomaa ollu koko viikko ja tähän asti on ollul ihan kivaa, siis jos flunssassa voi kivaa olla. mut siis ei oo aika käyny pitkäksi siis. Sain tänää Jouko Pihon kirjan Outo tie luettua loppuun. pikkusen kyllä hyppelin, mutta olijan siinä sivujakin. 454. Mutta kun oli kuvia niin paljon ja teksti oli pienehköihin osiin jaettu luvun sisällä, niin eihän siinä vaikeutta ollu lukea. Ja kun oli yhtymäkohtia omaan elämään (tosin ei ihan suoraan..) niin se lisäsi mielenkiintoa. kirjasta lisää kustantajan kotisivulla www.neos.fi. Jaa, hyvä kyllä miettiä ketä vierasta henkilöä tämäkin sivu kiinnostaa mutta tuttuja varmaan jonkunverran???? ainakin mä mielenkiinnolla luen yhden tuttuni blogia. No, mutta nyt hyvää yötä vaan! Ja kauniita unia!