Jos tämmöinen väsymys vielä jatkuu, sanotaan viikon verran, niin sit täytyy ruveta miettii missä vika. Tämä ja eilinen menee vielä flunssa jälkimaininkeihin.

Tänää sattui ikävä ja kiva juttu liittyen rahaan.Kun menin töitten jälkeen käymään automaatilla tarkastaakseni tilini, että mitä siellä on. Siellä olisi kuulunu olla pari kymppiä..tuhlauksien takia. Mutta kun katsoin tiliä, niin siellä ei ollukaan kuin reilu 20 senttiä. Hupsista. Ja 15.päivä tulee tili :). No, ajattelin että johonkin se on sieltä menny, mutten tiedä mihin, koska yksi ainoa suoraveloitus menee joskus 20.päivän paikkeilla. Eihän siinä auttanu kuin karsia kauppaostokset minimiin. Eli oston leivän :D. Siinä sitten kotiin kävellessäni tein suunnitelman miten pärjään, jättäisin zyrtecin ostamatta, koska sen rahan olin laittanu kotona talteen. Ja sitten mietin mitä kaapeista löytyy ja totesin että kyllä se siinä menee kun ostaa vain pakollisen eli leipää ja maitoa. Kotona sitten äskettäin katsoin verkkopankissa tilannetta. Ja sepäs olikin niin että olen tehny säästösopimuksen, eli toiselle tilille siirtyy automaattisesti 20 euroa joka kuukausi. Varsin luonteva selitys ja positiivinen. :D Siitä sain senverran positiivisuutta että ajattelin kirjoittaa. Muuten olisin siirtäny kirjoittamista myöhemmälle iltaan tai saattanu jättää väliin kokonaan tältä päivältä.

Hiukan huolestuttaa tämä väsymys ja ärtyisyys. No, katsotaan jatkuuko pitempään ja löytyykö joku selitys. Periaatteessa ei pitäisi olla mitään syytä esim. olla masentunut tai muutenkaan väsyny. Siis jos alkais miettimään väsymykselle jotain henkistä syytä, niin sellaista ei ole. Yksinkertaisesti.

Se oli jännää kun ennen flunssaa kävin hierojalla ja oli sitten puhetta siitä kuinka mulla on nivelet yliliikkuvat.  siis en tarvitse ylimääräisiä venyttelyjä :D. Yliliikkuvuus selvisi reumalla käydessä viime kesänä, kun tutkittiin onko fibromyalgiaa.. no, ei ollu siis. Mutta lihakset ja nivelten seudut kipeytyy helpommin, koska ne joutuu helposti rasitukselle jos ei esim.seiso oikein tai kantaa väärin jotain tavaraa. Eli kivut voi olla samantyyppisiä kuin fibrossa. No, kuitenkin sitten siellä hierojalla käydessä se sanoi sitten että yliliikkuvuuden takia  voi tulla helposti sellainen tönkkö olo, siis että kroppa on jotenkin rasittuneen oloinen. en nyt muista miten se sen sanoi, mutta siinä muistin kuinka olen joskus aamuisin ihmetelly töihin kävellessä, kun kroppa on niin "raskas`" ja sellainen olo kuin ois tehny raskaan rääkin edellisenä päivänä. Ihan kuin ei jaksais itseään oikein kannatella. Mutta siinäpä oli sille asialle selitys. Niin, ja sitä hieroja myöskin sanoi että henkilöllä jolla on yliliikkuvat nivelet, niin usein sitten yläkroppa menee helposti jumiin, eli se on sitten vähän niinkuin vastakohta niille yliliikkuville osille. senkin olen huomannu. kuitenkin vaikka niskat olisikin jumissa niin niitä ei saa venyttää liikaa koska nekin venyy niin helposti ja voipi sitten venyttelystä lukkiutua.

Tämmöisiä mietteitä tänään. Eilen meni pisteet vähän yli mutta ei pahasti. Tänään näyttää menevän putkeen. Kevättä kohti! 

Ainiin, kolmas yö lähipäivinä kun unessasi on joku venäläinen, viime yönä taas ! :D  Tvrastuite!