On ollut kiireinen alkuviikko. Maanantaina alkoi koulutus. Koulun penkillä siis istuttu tämä viikko.
Ilmeisesti mun kylpyhuoneessa on kosteusvaurio.
Nimittäin haisee märkä sementti ( tulee seinästä ) heti kun käy suihkussa. Ei tarvii kuin pienen määrän vettä niin haju voimistuu. Lisäksi saumalaastia liukenee ihan kunnolla sormeen jos siihen koskee sen ollessa märkänä.
Kylpyhuoneessa on sellainen jänskä ominaishaju ollu kyllä, mutta tuo että haisee voimakkaasti märälle sementille, niin on uudempi juttu.
Minun tapaamissani kylpyhuoneissa ei ole märkä sementti haissut aiemmin. Ja saumalaastikin on yleensä kuulemma senverran kovaa että saa tehdä töitä jos niitä haluaa irrottaa.
Niin, ja seinä on alaosasta vähän pullistunut. Verraten viereiseen seinään. Ja kaakelit ei myöskään osassa alareunaa ole tiiviisti kiinni seinässä. Ääni myöskin tukkoisempi naputellessa kaakeleita alhaalta, verraten keskiosaan.
Isännöitsijän mielestä kaikki on kunnossa ja normaalia. Vessa on mitä parhaiten tehty ollakseen alkuperäinen jne.. Tuon tyyppistä juttua kun mies kävi pyynnöstäni katsomassa. Vuokraisäntä soitteli kun olin laittanut asiasta viestin ja ottaa vielä isännöitsijään yhteyttä.
Tuo kyllä selittäisi sen miksi aamuisin saattaa kurkku on karhea tms. vaikka ei pitäisi olla muita tekijöitä esim. pölyä liikenteessä.
Lähipäivien oireita on mm. se että saattaa ääni tosi nopeasti madaltua, ja kurkku tulee typerän tuntuiseksi. Myöskin meinaa yskittää ja vessassa ollessa alkaa nenässä tuntumaan kummalta, siis kutittamaan. Nenälläni harvoin homeisiin reagoin. Yleensä se on kurkkuärsytys ja äänen madaltuminen. Sekä pitemmällä aikavälillä hengitys käy raskaammaksi.
Tämän viikon olen etsinyt asuntoa..mieluiten pääsis pois jo marraskuun alussa. Mutta se edellyttäisi asunnon löytymistä ja irtisanomista su mennessä.
Joten se jää nähtäväksi löytyykö näin pian.