Mukava oli taas vähän uudistaa ulkoasu ilmettä. Onneksi sain edelliseen senverran kivoja vinkkejä, niin oli aikas helppoa tuo muuttaminen. Ja oli viime muutoksen senverran tuoreessa muistissa, ettei menny paljoakaan aikaan siihen koodikielten saloihin perehtyessä. Ihan kun nyt niihin oisin hyvin perehtynyt :O :D

Kyllä tuo radio dein musiikki kuulostaa erilaiselta näin kotiympäristössä. Töissä alkaa tympimään kun samat biisit jauhaa ja jauhaa päivästä toiseen. Joskus tietty soi joki cd myöskin. Mutta useimmin se radio..

Jokin syysmyrsky pitäisi rantautua tänään suomeen. saa nähdä miten se täällä Lahdessa esiintyy tai näkyy ylipäätään.

Aika kuluu hirvittävän nopeasti. Esimerkiksi varpaan murtumisesta on aikaa jo melkein kuukausi. Ja tuntuu että sehän tapahtui ihan vähän aikaa sitten. Seurusteluakin on takana kohta vajaa 2kk. Jouluun jo eilen mainitsin että on aikaa alle 60 päivää. Ja vähän aikaa sitten se tuntui olevan tosi kaukana. Ei aikaakaan kun aletaan odottamaan kevättä. Niin se vaan käy. No, ei kai se nyt niin äkkiä käy :) mutta näin ei niin talvesta pitävälle tuo on silti tärkeä pointti :D toivo elää!!!!! :)